Не знам..
Пресконференцията е утре в 17,00 часа тихоокеанско време -> 03:00 наше на 07,01,2016
CES 2016: Press Day on Livestream
В момента правят тест
Ustream.Tv
Не знам..
Пресконференцията е утре в 17,00 часа тихоокеанско време -> 03:00 наше на 07,01,2016
CES 2016: Press Day on Livestream
В момента правят тест
Ustream.Tv
Здравейте, преди няколко дена си купих Sony KDL-43W756C. Досега не съм имал Smart TV, и общо взето гледам като индианецОпитах се да свържа телевизора с лаптопа чрез функцията Wi-Fi Direct, всичко точно, показа ми се TV-то като мрежа на лаптопа, но ми иска WPA ключ - а като цъкна от TV-то на Покажи мрежата (SSID) и паролата на Парола (WPA) ключ ми изписва: 2344Sxxx , тоест паролата не е пълна и ми иска още 3 символа. Какво да правя, някакви идеи, откъде да я видя пълната парола ?
Благодаря предварително. Поздрави.
При мен на FULL HD филми с висок битрейт насичаше през всички player-и освен вградения, след хилдя проби на разни буфери на коди, накрая пуснах един кабел и сега всичко е наред.
За Player ползвам Archos - уникален е (а съм фен на Коди, но ми тежи нещо), решението с експолрера и мх ми се вижда ужасно, при аркуса има директно да си добавиш smb и си сканира и си сортира и субтитри си теглибтв трябва да му се инсталират допълнителни кодеци за DTS/AC-3 (all codecs for archos - теглите апк и инсталирате през ES)
Сега и аз да питам нещо.. Guide разбрах че и на други хора им премигва/прекъсва при стартиране и излизане от приложението - има ли лек за това, някой писал ли е на съпорта, че ужасно много ме дразни. Четох малко за YouView, но не мога да го активирам на тв-то може би зареди кабелната или локацията (бг)- нямам представа
Guide преди беше още по зле,сега , с последните ъпдейти го пооправиха....надявам се ,да го изчистят напълно с дългоочаквания "голям" ъпдейт.Пробвайте да излизате от него с бутона "BACK"...поне при мен така го няма двойното премигване.
На MX player си включете X.Д.+ от настройките му.
С VLC player нямам никакви проблеми....
Този пост е редактиран от iveto; 06-01-16 в 21:05.
Sony 2016
BRAVIA 4K HDR TV KD-75X9405D KD-65X9305D
KD-55X9305DKD-65S8505D
KD-55S8505D
Curved
___________________KD-85X8505D
KD-75X8505D
KD-65X8505D
KD-55X8505D
___________________Picture Quality UltraHD HDR UltraHD HDR UltraHD HDR UltraHD HDR 4K Processor X1 Yes Yes Yes Yes Panel AMVA 3 / 8bit + Hi FRC / 100Hz AMVA 3 / 8bit + Hi FRC / 100Hz AMVA 3 / 8bit + Hi FRC / 100Hz AMVA 3 / 8bit + Hi FRC / 100Hz TRILUMINOS Display Yes Yes Yes Yes LED Backlight & Local Dimming
____________________________Full Array LED Backlight
Local DimmingEdge LED Backlight
Vertical DimmingEdge LED Backlight Edge Led Backlight Motionflow XR 1200Hz 1000Hz 1000Hz 800Hz Design Ultra Slim Flush Surface Design Curved Ultra Slim Aluminium Ultra Slim Aluminium User Experience Android TV (Google Cast, Voice Control, Apps & Games) Android TV (Google Cast, Voice Control, Apps & Games) Android TV (Google Cast, Voice Control, Apps & Games) Android TV (Google Cast, Voice Control, Apps & Games) New Voice Remote Control Yes Yes Yes Yes Audio Magnetic Fluid Speaker & Clear Phase for better sound Magnetic Fluid Speaker & Clear Phase for better sound
7.5 W + 7.5 W + 7.5 W + 7.5 WMagnetic Fluid Speaker & Clear Phase for better sound Magnetic Fluid Speaker & Clear Phase for better sound Media Player UЅВ Ѕuреr Мultі Fоrmаt Рlау, 4К vіdео rеаdеr vіа UЅВ аnd UРnР оr ѕtrеаmіng
Rеаdіng іn НЕVС UНD vіdеоѕ vіа UЅВ аnd DLNА
НіRеѕ Аudіо, FLАС rеаdіng аnd DЅDUЅВ Ѕuреr Мultі Fоrmаt Рlау, 4К vіdео rеаdеr vіа UЅВ аnd UРnР оr ѕtrеаmіng
Rеаdіng іn НЕVС UНD vіdеоѕ vіа UЅВ аnd DLNА
НіRеѕ Аudіо, FLАС rеаdіng аnd DЅDUSB Super Multi Format Play, 4K video reader via USB and UPnP or streaming
UHD MKV reading in via USB and DLNA HEVCUSB Super Multi Format Play, 4K video reader via USB and UPnP or streaming
UHD MKV reading in via USB and DLNA HEVCTuner Double tuner DVB-C/T2/S2 PIP Double tuner DVB-C/T2/S2 Double tuner DVB-C/T2/S2 Double tuner DVB-C/T2/S2 Wi-Fi Wi-Fi & Wi-Fi Direct Integrated Wi-Fi & Wi-Fi Direct Integrated Wi-Fi & Wi-Fi Direct Integrated 3D Active Active Active Active
BRAVIA HD TV KDL-49W750D
KDL-43W750D
KDL-32W750D
______________KDL-48W650D
KDL-40W650D
KDL-32W600D
_______________KDL-40R450D
KDL-32R430D
_____________Picture Quality X-Reality PRO X-Reality PRO X-Reality PRO Live Colour Yes Yes Yes Advanced Contrast Enhancer Yes Yes Yes Motionflow XR 200Hz 200Hz 200Hz Design Slim Aluminium Slim Slim User Experience Smart TV Smart TV No
[1] Three times the brightness range of a conventional LED TV. The brightness range is a comprehensive index of reproduction of luminance, gradation and black level.
[2]Standard signals
![]()
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-01-16 в 22:26.
От днес NETFLIX е достъпен и в България! Само с абонамент.
Unotelly - Достъп до стотици телевизии. HBO, Netflix, SyFy, Sky Sports - как да гледаме
Unotelly - уникална услуга дава достъп на ниски цени до най-добрите телевизионни платформи и канали. с UnoTelly ще получите достъп до огромна библиотека от висококачествено филмово, ТВ и спортно съдържание без досадни прекъсвания за реклами и с възможност да му се насладите когато и както предпочитате – на екрана на вашия Smart телевизор, лаптоп, настолен компютър, смартфон или таблет.
Как да ползваме услугите на Unotelly и колко струват - ревю на SetCombG.com
Нещо не разбирам този Netflix. След като вече се предлага в България филмите и сериалите имат ли субтитри? По колко пъти, можеш да гледаш един и същ филм/епизод? След като платиш месечен абонамент цялото съдържание (естествено за България) безплатно ли е? След като въведеш данни за дебитна/кредитна карта или Paypal ще те таксува или няма да те таксува (става дума за безплатния месец)?
Филмите нямат субтитри на български. Всички имат на английски, някои на немски, френски и др.
Колкото искаш, толкова пъти можеш да гледаш.
След като платиш месечен абонамент, всичко е безплатно. Има ограничение в броя на устройствата, които могат да гледат едновременно.
Аз се регистрирах през пейпал и не ме таксува. Трябва да влезеш в профила си, след като направиш регистрация и да натиснеш Cancel Membership.
А да се надявам ли, след време че ще има бг субс? Или а дано ама надали.![]()