Отговор: SONY телевизори 2016
Цитат:
Първоначално публикувано от
lmihalski
То пък сме се скъсали да гледаме 3D филми :D
Аз пък специално ще си купя Сони очила за да изгледам с кеф на 3D STAR WARS поредицата в домашни условия излегнал се на дивана с потна биричка в ръка.
При Самсунг са 2 броя на тази цена.
И два ТВ - SANGa са на цената на едно Сони ама нещо не ги купувате.
Цитат:
brazi
Здравейте! Бихте ли ме посъветвали кое моделче на сони 32 инчово си заслужава от моделите им от 2015г. Много благодаря!
SONY-KDL-32W705C
вече излязоха новите от 2016
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...00-LED/p/13159
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...30-LED/p/13160
Цитат:
valter1968
Аз пък специално ще си купя Сони очила за да изгледам с кеф на 3D STAR WARS поредицата в домашни условия излегнал се на дивана с потна биричка в ръка.
При Самсунг са 2 броя на тази цена.
И два ТВ - SANGa са на цената на едно Сони ама нещо не ги купувате.
Абе хора, вече се чудя аз ли нещо грешно съм написал .... Написах ви, че ми ПОДАРИХА очила на Самсунг. Очила на Сони имам.Пробвах с Самсунговите, тръгнаха. Да по-добра е картината със Сони-то тях отколкото с тези от самсунга. И да вече имам 4 чифта, като ми е кеф ще си гледам с едните като ми е кеф с другите . (точка) :D
П.П. Аз лично не съм фен на 3D филмите и за това ви пиша, че сме се скъсали да гледаме. А войните ..... тях както и да ги гледаш все си е тръпка :)
Цитат:
hristoslav2
Дам :) преди 3 дни ги постнах новите модели (на 31 страница), ма никой не обърна внимание. :D
Колега Imihalski и дума не става за заяждане или нещо от сорта .Всеки който чете форума знае че с очилата на Самсунг също се гледа.По назад в темата доста е писано и е ясно че те са компромисен вариант като съотношение цена-качество , особено каквито бяха цените на Сони очилата от 119лв.до преди месец-два.Но при цена от 59лв вече бива човек да си закупи оригиналдь.Лошото е че мноого бързо се изчерпват и в момента пак няма.А колкото до 3D почти всички го гледат от дъжд на вятър.Но има филми които просто са задължителни за 3D.Вчера отидох да търся очила за да гледам "Критична точка" и греда.Нищо ще чакам новата доставка.Желая на всички лек и успешен ден и ......." нека силата да бъде с Вас"
Цитат:
lmihalski
Абе хора, вече се чудя аз ли нещо грешно съм написал .... Написах ви, че ми ПОДАРИХА очила на Самсунг. Очила на Сони имам.Пробвах с Самсунговите, тръгнаха. Да по-добра е картината със Сони-то тях отколкото с тези от самсунга. И да вече имам 4 чифта, като ми е кеф ще си гледам с едните като ми е кеф с другите . (точка) :D
П.П. Аз лично не съм фен на 3D филмите и за това ви пиша, че сме се скъсали да гледаме. А войните ..... тях както и да ги гледаш все си е тръпка :)
Ама,така кажи бе човек,че имаш и оригинални...ние те помислихме за "родоизменник"...:):)....извинявяй много,бъди жив и здрав..:)
В Технополис са 99 лв. по коледа ги имаше в Техномаркет бяха на 59лв. не знам защо обаче сега изобщо ги няма.... Попитах търговците а кога ще ги има и ще ги има ли изобщо... Отговора беше ами зависи от Сонъ дали ще ни пратят .... Ходи се оправяй...
Благодаря ти. Ще го пробвам и ще пиша дали работи.:)
Това са приложения, преработени от мен за телевизор. Всички са тествани и работят без проблеми: https://drive.google.com/folderview?...Dg&usp=sharing
Някой пробвал ли ги е http://www.technopolis.bg/bg/TV-ACC-...G-500P/p/13089 Простете не видях че са пасивни май .
Това са пасивни 3D очила и не стават за твоя телевизор.
Ще чакаме новата доставка на активните очила. И аз се ядосвам що не си купих поне 2 чифта когато колегата iveto ми каза че ги има, ама.....здраве да е.
Поздравления за колегата martinov83 за приложенията които е преработил и споделил с нас.
Наздраве колега.
Цитат:
martinov83
Колегаа приложението Каталози може ли да кажеш за какво е ?