Отговор: SONY телевизори 2016
Цитат:
Първоначално публикувано от
slaitt
колега оверскана може да го регулираш от настройки>екран>екран>зона на екрана
Благодаря , ще го пробвам по-късно, че сега ми е далеч . Струва ми се, че старите им менюта (XMB) бяха в пъти по-удобни и по-добре организирани - и при корейци ,и при Панасоник са много по-добре - свикнал съм с тях и сега ми е странно , но ще му свикна . Упътването им също хич го няма - поне това на български - бегло и само за основни функции ... там не открих регулиране на оверскан-а . Добре ще е да погледнат e-help-а при Панасоник и Самсунг какво представлява .
Светльо, честит да ти е! Бях започнал да се притеснявам, че тази година ще пропуснеш да обновиш телевизионния парк, но вече съм спокоен....:)Наздраве и със здраве!:Drinks:
;) Тая година рано-рано ... с модел от миналата ;)
Ама и онова лГ вече е само за "служебно"(то си и беше такова де) - скоро му изкормих бутоните на задния панел, че сдадоха багажа и забиха в натиснато положение - работи и без тях и за 7-8 год. е без проблеми, колкото и да му е компромисна картината.
В интерес на истината ми беше фаворит за взимане още миналата , но 2100лв за тоя модел не давам в никакъв случай - сега пак 2100лв беше по едно време и 49KS7002, който също ми хареса, но бюджета е твърд и не подлежи на увеличаване ... пък и още 150-200лв за 5 год. гаранция ... нещо не ми много ясна политиката на Самсунг и Сони - само те не смеят да слагат 5 год. гаранция ...
Здравейте колеги.Ще ми каже ли някой как се спира нулирането на картината на 40W705,че не го намирам никъде в настройките и като си настроя някак картината след две минути се връща на автоматична настройка.Благодаря предварително
п.п.
Цитат:
slaitt
колега оверскана може да го регулираш от настройки>екран>екран>зона на екрана
Еее, благодаря - точно там бил ключа за палатката , ама кой да предположи , пък и с това неподробно упътване ...
:Drinks:
- - - - - - - - - -
Цитат:
miro slav
Здравейте колеги.Ще ми каже ли някой как се спира нулирането на картината на 40W705,че не го намирам никъде в настройките и като си настроя някак картината след две минути се връща на автоматична настройка.Благодаря предварително
Вероятно си магазинен режим - върни първоначални настройки и избери "в къщи" (пиша по памет- нещо такова беше).
Благодаря отново колега.Баш там си е ....
Ясно е, че май никой не може да ми отговори на въпроса.....
Цитат:
Dominator
Ясно е, че май никой не може да ми отговори на въпроса.....
Малко вероятно някой тук да е купувал същия - Сони нямат ли някъде списък със съвместимите или пък производителя на тоя не пише ли с кои марки/модели е съвместим ?
Цитат:
svetlio1
Малко вероятно някой тук да е купувал същия - Сони нямат ли някъде списък със съвместимите или пък производителя на тоя не пише ли с кои марки/модели е съвместим ?
То, че е съвместим с телевизора, съвместим е, но дали ще управлява устройсва, които не са вързани с HDMI... От съпорта на Sony в Канада ми потвърдиха, че работи само с включени устройства през HDMI..., което за мен обезсмисля тотално функцията му!
Колеги, за SONY KDL- 43W805c, дават TDG-BT500A 3D очила.
Има доста аналози в нета и пряко в ибей на доста п- ниска цена.
Някой поръчвал ли е, тествал ли е дали и как се справят и има ли читав модел , заместител ?
По темата с 3Д очилата е изписано много.....да,стават и от Самсунг,и от ибей и от китайските сайтове също...всеки сам решава какво да си купи...естествено,по добри от оригиналните няма!.....всичко останало е компромис...
Точно затова питам, ако някой е сравнявал модели с оригиналните и дали има нещо читаво неоригинално на добра цена..
Здравейте. Братовчеда ще си взима тия дни телевизор на SONY и помоли за помощ. Спрял се е на тези три модела:
KD-55XD9305 - 4299 лв.
KD-55SD8505 - 3599 лв.
KD-65X9005C - 4499 лв.
Аз съм с KD-65X8509C и съм много доволен, дори този KD-65X9005C е 9-та серия и може би е по-добър от моя. За новите версии от 2016 не ми е оставало време да следя форума и ще помоля само да споделите кой да му предложа да вземе, като не се съобразяваме с парите, въпроса е да е най-добрия от трите. Няма да се гледа от супер далече, така че и да е извития не е проблем. Аз клоня към KD-55XD9305, но не знам как са новите модели, да нямат никакви недостатъци и после да ме псува! :-) Мерси предварително! Навремето hristoslav2 ми помогна при избора, но вече не знам дали помага (заради надписа в подписа)
Съгласен съм с теб колега 9 тата серия е много добър избор (да не лажа и най-добрия за този размер) Идете в един магазин огледайте ги и грабвайте някой за ушите