Резултати от 1 до 2 от общо 2

Проблем с WI-FI на KDL-55W809C

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    67
    #1

    Проблем с WI-FI на KDL-55W809C

    Помогнете ми как да нулирам настройките на Wi-fi или как да потърся моята мрежа, защото не ми излиза?

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Sep 2008
    Мнения
    341
    #2

    Отговор: Проблем с WI-FI на KDL-55W809C

    Ако не ти излиза твоята мрежа, трябва от компютър да влезеш в рутера и да фиксираш някой канала между 1 и 11. Най-вероятно рутера ти е на по-висок канал и телевизора не го хваща. Другоя вариант е да изключиш рутера няколко пъти от тока и той ще се измести на нормален канал. Обяснението : Производителите на рутери имат проблем с прекалено голямото ползване на тези устройства и зашумяването на ефира - като сканираш ти излизат по 10-15 рутера, като все някой ще се нареди да пречи на твоя. Поради тази причина излязоха от стандарта който е от 1 до 11 канал и добавиха още 2-3 честоти отгоре на които рутера може да отиде ако е на автомат. В този момент устройствата на производителите, които спазват стандартите (вярвам че сони са такъв производител), не виждат мрежата, понеже не отговаря на техните стандарти.
    Всичко това е просто теория, базирана на това, че най-вероятно мрежата ти излиза на телефона, а на телевизора - не, също така и че на телевизора ти излизат други мрежи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе