Евалата Туистер,грешка нямаш...пробвах всичко и пак не тръгва при мен,но това не ми е проблем,има толкова други алтернативи за това начинание...Благодаря ти още веднъж за всичко..и наздраве
![]()
Евалата Туистер,грешка нямаш...пробвах всичко и пак не тръгва при мен,но това не ми е проблем,има толкова други алтернативи за това начинание...Благодаря ти още веднъж за всичко..и наздраве
![]()
туистер...може да я тестваш картината..има секция безплатни...дава ти да гледаш първата серия на всички сериали
пп..
при мен на телевизора ми ги пуска с по добро качество,отколкото андроидското на таблета
на телевизора обаче работи с забит кабел а при вас е само по WIFI.....може би има някаква разлика понеже е писано за телефони и таблети и при вас да ги пуска с смотано качество като приложението на на нова плей примерно
Този пост е редактиран от frodo; 26-01-17 в 10:21.
Инсталирах успешно hbogfortv, но и преди, и след инсталацията, цветовете са доста бледи (тествано на различни филми). Дали е поради причина wifi, а не lan свързаност?
п.п. при гледане на телевизия, popcorn, kodi, нямам проблем с цветовете.
Стрийма през wifi не струва, не знам как е през лан, понеже тв-то ми е на супер неудобно място за кабел. Изпълних инструкциите , които съм написал, приложението тръгна, пуснах си безплатно нещо, качеството беше отвратително, излязох и го изтрих. Някой вързан с лан да каже как работи.
HBO GO...не предлага hd качество... пише си го някаде из страницата им за често задавани въпроси..не е нито от приложението ви нито от нета...но е нещо задоволително за загуба на време...в най добрия случай се доближава до нещо подобно на 720p ама не е баш такова
![]()
Пуснах го, картината беше като на булсата без боксОтврат ... И се очаква да гледам филм или спорт при това качество
Еми , не съм толкоз мазохистично настроен, по-добре да запаля колата и да ида в някоя кръчма
![]()