1 Прикачен файл(ове)
SONY UHD KD-43XD8305 Проблем с функция!
Здравейте, от 1 месец съм собственик на въпросния модел. На дистанционното управление има един бутон за връщане на предишния гледан канал./бутона се намира м/у двата плюса за смяна на каналите и за увеличение на звука/. Допреди 3 дена като го натиснех работеше и ме връщаше на предишния гледан канал. Сега като го натисна излиза надпис; Функцията НЕ действа! Дали аз нещо направих или нещо софтуерно нямам идея? Някой ако знае как да го оправя да пише. Благодаря!
Отговор: SONY UHD KD-43XD8305 Проблем с функция!
Цитат:
Първоначално публикувано от
nolanbg
Здравейте, от 1 месец съм собственик на въпросния модел. На дистанционното управление има един бутон за връщане на предишния гледан канал./бутона се намира м/у двата плюса за смяна на каналите и за увеличение на звука/. Допреди 3 дена като го натиснех работеше и ме връщаше на предишния гледан канал. Сега като го натисна излиза надпис; Функцията НЕ действа! Дали аз нещо направих или нещо софтуерно нямам идея? Някой ако знае как да го оправя да пише. Благодаря!
Изключи телевизора за 5 мин. от контакта и после виж как е положението...
Ако не стане това- връщане на първоначалните настройки.
Цитат:
iveto
Изключи телевизора за 5 мин. от контакта и после виж как е положението...
Благодаря! Работи :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Това,че така се е оправил много добре говори за качеството на компонентите,от които е направено това изделие.
По-скоро за качеството на софтуера ... :)- за успокоение - всички в един момент изпадат в подобни ситуации и се налага "дърпането на шалтера"
Цитат:
emil vasilev
Това,че така се е оправил много добре говори за качеството на компонентите,от които е направено това изделие.
Изделието си е екстра....проблема е в софтуера...на теб компютъра като ти забие,не го ли рестартираш?..тука е същата работа...:)
Re: SONY UHD KD-43XD8305 Проблем с функция!
Ако имаш въпроси за някои настройки - виж тази тема:
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post833824