Отговор: Мнение за SONY 49XF8577
Самият телевизор, след като го включа с дистанционното: минава около 1 минута, докато светне лед индикацията, появят се четирите цвята, изпише "сони",пак четири цвята и накрая изписва "андроид". Тогава започва да работи пълноценно. С интернет нямам проблеми.
Връщане на фабрични настройки. Това е първото, което се прави.
И аз съм за варианта с ресет.
Нещо не е наред.
Върнах фабричните настройки, инсталирах каналите на цифровата и установих, че тръгва веднага, след изключване. Когато обаче инсталирах ес файл експлорера, хрома, терариум тв, лайф нет тв, офис суит, мх плеъра, адгард и LeanKey Keyboard започна пак да забавя и зарежда след около 1 минута. Предполагам, че е от тези приложения, но не съм специалист.
Има приложения които правят бъгове.
Es File Explorer го деинсталирай, с него само си вършиш работата и се маха веднага след това.
Хрома го ползвам и аз, няма проблеми с него, Терариум тв. съм го ползвал и не съм имал проблеми.МХ плеар съм го ползвал и не съм имал проблеми.
Ако си с CAM модул за телевизията той също прави проблеми ако е повреден или не се разбира с телевизора.
Цитат:
Първоначално публикувано от
eleena
Проблемът е от Адгард.
Оказа се, че проблема е от Адгард. Благодаря Ви за мненията и точната диагноза на eleena от гр.Варна .
Здравейте колеги. Имам въпросния телевизор, реших да го вържа с домашното пс и да пробван някоя игра. Но имам проблем с голям лаг на мишката , сменяк кабели и вхове също и резолюция ефект няма. Някой пробвал ли е пс на този телевизор и дали мошката му има лаг. Ако може някой да ми каже как да настроя тв ще съм му много благодарен. Благодаря ви предварително.
Пробвай с друга мишка, най-лесно е. С клавиатурата всичко наред ли е? Да не би да имаш цялостно забавяне на картината от компютъра до телевизора? Аз съм с XE 80, по-ниска серия, и на него си играя Assassin's Creed без проблеми, само че на ниска резолюция, защото видео-картата ми е стара. Но няма забавяне нито на картината, нито на мишката.
Здравейте колеги. По моя въпрос всичко се оправи след ъпдейт на андроида.