Трябва всички настроики наново сигурно след фабрични.
Преглед за печат
Трябва всички настроики наново сигурно след фабрични.
На няколко пъти ми се случва да иска разрешение да се свърже с непознато за мен блутут устроиство. Как се случва това незнам.
Някой в съседния апартамент с включен ВТ на телефона - това е обяснението.
И трите пъти бяха различни устроиства. Нямам чак толко съседни апартаменти защото съм в къща. Осве обвхвата да е много голям.
Около 10м. е . Може от преминаващи по улицата.
Здравеите колеги,въпросния телевизор ми изписа че е налична нова актуализация. Трябва ли след актуализацията задължително да се правят фабрични настройки. Че после трябва всичко да се настройва пак.
По принцип не трябва, аз от 5 до 7 докато се качвах не бях давал заводски. Но е хубаво да се направят едни заводски. Това е за да изчезнат стари настройки от системата, които вече са несъвместими с новия ъпдейт. При едни може да ги има, при други може да ги няма тия настройки. Ъпдейтваш, ползваш месец, ако нямаш проблеми оставяш, ако имаш проблеми - заводски
Благодаря за бързия отговор колега. Така ще направя ще погледам и ако има нещо проблем тогава заводски.
Днеска ми изписа че има нов софтуер.Сега е 6.6555.А новия е 6.6575.И се чудя дали да го ъпдеитвам.
Моя го ъпдейтнах още като излезе в сайта, никакви проблеми.
А после трябва ли фабрични. Че ще тябва пак всичко да се настроива.
Не трябва.
Фабрични препоръчват при смяна на андроид-а(въпреки че аз като минавах от андроид 7 на 8 не съм връщал). В този случай изключване от контакта за 10 мин след инсталирането.
Колеги има ли някакво приложение за въпросния тв.с което да се гледа телевизия без договори към оператори.Без значение каква нямам претенции.