Отговор: Насичане на картина Sony 55KD9005
Да допълня и аз , през плеъра на тв нямам никакви проблеми. Само при гледане с Коди. След последния ъпдейт на тв, вече субтитрите на вградения плеър са големи. Прекалено големи и излизат на 3 реда, когато е дълга репликата. Затова предполагам проблема не е в задклавиатурното устройство или техниката. Нямам други плеъри качени на тв , за да правя сравнения , аз гледам по 2-3 филма седмично / толкова читави излизат HD или 4K- BR-BR remux /.
може да си настроиш субтитрите както на теб ти харесва -
настройки- достъпност-субтитри-персонализирано
На кое настройки - на тв или на плеъра ?
В настройки на телевизора се намират - "пътя" съм го описал.
Цитат:
Първоначално публикувано от
TUISTERa
Ама не направи това което съм ти писал по влц-то...
Не съм да, но ще опитам. През външна памет след връщане на заводски настройки на тв, засега нямам проблем.
През връзката с лаптопа е проблема явно. Ще опитам това, което ме посъветва, но там за OpenGl и DirectX са 5 опции. Всичките ли да пробвам? Резолючията ми е 1920x1080 recomended, на лаптопа. И да питам има ли значение в случая дали HDMI ще е ARC или обикновените?
ХДМИ- няма значение. За опенгл и директ3д, Нали идеята е да разбереш с кое ти работи, съответно пробвай с всяка една опция. Тука си на принципа проба-грешка, като с грешката нищо не можеш да объркаш. така че давай смело/ .