Не се набутвайте с xh95,ако очите Ви не го виждат.На телевизия няма разлика от стария ми ХF85.За мачове и спорт.
Преглед за печат
Не се набутвайте с xh95,ако очите Ви не го виждат.На телевизия няма разлика от стария ми ХF85.За мачове и спорт.
На тва излъчване от кабелните и телевизора за 200 лв. ще ти върши работа... Аз гледам UHD и FHD блурей филми, качеството няма равно в класа си.
Та уау при теб няма как да има. Все едно да сменя моя Note10+ с Note20 Ultra... Уау ще има ако минеш от А20, или някой флагман на 5 6 години.
Бих уважил мнението ти,но така виждат очите ми.Взех си го за мачове,тенис ,а не за мувита по 100 гиги.
Е да. Както казах с миналогодишния модел много разлики не бих очаквал. Сравнен с 10 годишния ми Самсунг нямаше уау, направо ми падна ченето. [emoji23]
Дай някакъв релийз на "Жега" или някой Бонд да му се накефя,щото Аквамен или подобни не са моите.
Може и първата "Матрица" или "Терминатор" 2 със супер качество и много гиги.Нещо проверено,за личен кеф?
Плийз?
А, аквата го гледах преди години на кино, не бих повторил. Дадох за пример, че ми излезе в замунда последно качен.
Бумкай жегата и тва е. 1080p е, няма uhd. Петият аудио поток е английски 5.1, смени го, че са руски другите.
https://zamunda.net/banan?id=536290&hit=1&t=movie
Тука гледай 4К излезлите дискове и търсиш по тракерите. Аз заплюх десетки, вече гледани, ама не с тва качество...
https://www.blu-ray.com/4k/
Прикачен файл 36012
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
evdiko
Наздраве!
https://imgur.com/a/MYmsfDB
В офиса самсунг 55H8000 извит, дава по-хубава картина. За моите очи.
- - - - - - - - - -
След още 12 часа гледане продължавам да твърдя .че разликата от хиляда и кусур лева не си заслужава между 9096 и 9505.Трябва да сте фенове за да видите дребните разлики.Мнението е като гъза,всеки си го има.Моето е за тези ,насочили се към 75 инча.и нещо друго.Никога не се колебайте,че пространсство ,че масичка и такива дребни детайли между 65 и 75.Винаги заложете на 75.
По случайност мернах 9096 и 9505 в Техномаркет един над друг, разликата е от земята до небето, а имайте предвид, че съм далтонист и за друг човек разликата ще е още по-голяма. С удоволствие бих си взел 9505 при възможност, но такава на дали ще ми се отдаде .
Събирай. И аз се бях загледал в телевизори по 1200 1300 лв., ама тука ме надъхаха. И най-важното, не се подведох по hdmi 2.1 който е наличен в xh9096. Порт необходим само и единствено за хард геймърите. За киномани твърдо xh95, има си eARC, тва е достатъчно за връзка с ресийвър и високо качество на звука. Аз за сега цъкам с компресия щото искам да се наслаждавам на uhd hdr картината и пускам от харда филми. Ресийвърът ми обаче се справя перфектно и 5.1 аудиото си е отлично, нищо че не е HD.
Някой с 9505 може ли да даде тук дефолтните настройки на картината.
Най добрите настройки са ровичкане докато ти харесат.
И кой 9505 е за предпочитане - XG или XH?
Xh е последният модел от 2020.