Отговор: SONY телевизори (инфо на първа страница)
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
profusion  
 Аз ТВ почти не гледм, само стрийминг и ютюб, и гогато търсиш или навигираш или пишеш нещо с тоя д-пад е ужасно….. копчетата някакви меки дребни като от преди 100г баси зора…. След като ползваш 5 копчета и тел е смарт, другите 30 само ти пречат…

- - - - - - - - - -

Как мога да добавя бг език към Gboard и да я използвам вместо клавиатурата на Сонито че е ръбата?

Ми ползвай си смартфона за дистанционно. Като искаш нещо без копчета :) . Има приложение, инсталираш и си готов.
   Цитат:

chavi  
 Ми ползвай си смартфона за дистанционно. Като искаш нещо без копчета :) . Има приложение, инсталираш и си готов.

Е това пък е мега още по-тъпо решение…
  Новото дистанционно освен по-красиво (субективно) и блутуут-а няма никакви други предимства - тотален провал откъм ергономия.
А най-много ме дразни къде са навряли "микро" бутончето за ЕПГ-то ;)
   Цитат:

svetlio1  
 Новото дистанционно освен по-красиво (субективно) и блутуут-а няма никакви други предимства - тотален провал откъм ергономия.
А най-много ме дразни къде са навряли "микро" бутончето за ЕПГ-то ;)

Преди две седмици взех 55х93j и дойде с почти същото дистанционно като на 55xh9505. Разликата им е, че на 93 е черно и има два нови бутона на Дисни+ и още нещо...

Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk

ПС. Черното е на Х93, сребристото на xh95https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c309525ba3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...10fc1e1715.jpg
   Цитат:

chavi  

Кое, че при мен нищо не тръгна?

Цитат:

profusion  
 ...
Как мога да добавя бг език към Gboard и да я използвам вместо клавиатурата на Сонито че е ръбата?

При мен си е ок Гборд-а

https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...41c7a1daa7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d7dc5aa309.jpg
   Цитат:

Crazy_hatteR®  
 Кое, че при мен нищо не тръгна?

С този телефон няма да стане. Трябва да имаш Infrared Port, a SAMSUNG нямат такава екстра.
  Аз ползвам копчетата от бутона за гласово надолу и нямам проблеми, супер удобно ми е. А най-хубавото е, че дистанционното е с bluetooth и не се занимавам с инфрареди и насочване към телевизора за всяка команда... IR е полезен в телефона, но при bluetooth дистанционно губи битката в домашна употреба. Не бих го предпочел, само навън съм го ползвал със стария huawei и то за контрол предимно на климатици. 

Sent from my Samsung Note10+ using Tapatalk
  Има ли как да зумна картината така че като гледам новни от ТВ да се махне логото заради оледа.
  В лентата на бързото меню на аспект ("широкоекранен режим") имаш и "лупа" (най-долу)
  В Гугъл плея поне 3 вършат работа ,включително старт и стоп .https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b886bd48cf.jpg
,На Лудия шапкар се опитах да отговоря
   Цитат:

nassko1  

Да, за пускане и спиране има доста. Но и аз пропуснах да уточня, че търся такова приложение, в което да мога да ползвам qwerty клавиатура. Че е супер тегаво да изписвам името на филм в Коди с дистанционното. 

Здравейте! Някой знае ли как се казват тези ленти с предпложения на GoogleTV, и дали могат да се настройват? Имах Youtube и AppelTV, но сега изчезна Apple изчезна мистериозно и не знам как да го върна...
   Цитат:

nikolov88  
 Здравейте! Някой знае ли как се казват тези ленти с предпложения на GoogleTV, и дали могат да се настройват? Имах Youtube и AppelTV, но сега изчезна Apple изчезна мистериозно и не знам как да го върна...

Чак пък мистериозно, ти имаш ли Apple TV акаунт? Виждал съм само чистият Google TV, но тези предложения не ме блазнят особено.
Customize channels? Channels нещо? Не ти ли излиза бутон най-отдолу за настройки?
   Цитат:

javorenator  
 Чак пък мистериозно, ти имаш ли Apple TV акаунт? Виждал съм само чистият Google TV, но тези предложения не ме блазнят особено.
Customize channels? Channels нещо? Не ти ли излиза бутон най-отдолу за настройки?

Имам, разбира се. Иначе щях да питам как да го махна... Имам също и Нетфликс, но там никога не съм ги виждал. Не ми излиза бутон с настройки най-отдолу. Ще тествам по-късно с VPN. Имам подозрения, че е заради страната...