-
Software update
Преди по-малко от месец автоматично ми се update-на ТВ-то и от тогава имам проблем с инсталацията на apps ,които до този момент не са ми правили проблем ,въпреки че не са инсталирани от телевизионния google play,а изтеглени като apk файлове.Има ли решение на проблема?
-
Отговор: Software update
Модел на телевизора ?
След ъпдейт се препоръчва връщане на заводските настройки....
-
Вече го направих,но без резултат.Ползвам ES file manager и след привидно исталиране на app от SD картата, по никакъв начин не остава иконка и трябва всеки път след инсталация веднага да ползвам приложението ,защото после се губи.Преди също така ,приложения гъвкави по отношение към ориентацията на екрана,сега след инсталация застават в положение ,което не позволяват въвеждане на username и password. SONY BRAVIA KD-43XE8077
-
Това е така, когато приложението не е пакетирано за Android TV, няма икона и не излиза заради това в списъка. По различен начин се пакетира APK-то за Android TV. Апликацията може да я стартираш от общия списък, който се намира в настройките (settings -> apps). Виж дали няма вариант на апликацията за Android TV специфично. Ако кажеш за коя апликация става въпрос, може някой да знае дали има или не версия.
-
Добре знам последствията от ползването на apps "неподходящи"за телевизора.Преди update-а също не ми се показваха иконите след инсталация на "home screen-а",но след прилаганата процедура от теб си намирах желаното app ,стартирах си го и бях щаслив.Ама сега-НЕ,нито като "TILE",нито влизайки през менюто.Пълна греда,само в момента на инсталация имам достъп,и като го затворя пак трябва инсталация.Това е по-малкия проблем,по-големия е ,че не се адаптира резолюцията на екрана спрямо ориентацията му(това не е таблет и да си го въртя както искам!!!).В следствие ,на което полета изискващи USER NAME&PASSWORD не могат да бъдат попълнени,ТВ не разпознава курсур и екранна клавиатура.Примерни програми са:google chrome и vavacomtogo
-
Инсталирай това и като го отвориш трябва да ти се показват аповете.
https://play.google.com/store/apps/d...er&hl=bg&gl=US
Това го инсталирай за да ти поддържа аповете изправени и да се логваш в тях.
https://apkpure.com/control-screen-r...eenorientation
Ако продължават проблемите му направи хард ресет на телевизора.
-
Благодаря и дълбок поклон за второто приложение,въпреки че пак има проблеми.Стъпка по стъпка се надявам да се оправи всичко