Моля за съвет кой от двата да избера:
55` X95H (2020) или X93J (2021)?
Цената е кажи-речи еднаква.
Кой е по-добрия?
Преглед за печат
Моля за съвет кой от двата да избера:
55` X95H (2020) или X93J (2021)?
Цената е кажи-речи еднаква.
Кой е по-добрия?
Миналогодишният флагман според мен.
Sent from my Note10+ using Tapatalk
Х93J ли е най-доброто Сони до 55 инча?
Олед-ите са ясни.
Май - да, следващия X95J е от 65" нагоре
По спомен - освен дизайна, мисля имаше и някакви дребни софтуерни разлики при 93/94 моделите (подобно на измислените стойности в по-стари модификации - едната с 800, другата с MCI1000) - сиреч нищо съществено и нищо в хардуера.
Разбира се по-стсрия флагман (95) .
Здравейте, не открих никъде наличност на миналогодишния флагман и взех 65'' X93J на черния петък на добра /според мен/ цена от 2200 лв. Дано да си заслужава. Въпроса ми е има ли някакви по особени настройки при първоначално пускане и къде трябва да внимавам? Досега бях с Бравия 2015 андроид. Този е гугъл ТВ и май е доста по различно всичко. Предстои ми ремонт преди монтажа, така че имам малко време за полезни съвети. Моля пишете ми на лични, да не спамим страницата. Аз като съм готов ще ви пиша за първи впечатления!
Предварително благодаря!
По стечение на обстоятелствата тази година купих и двата в размер 55". XH95 е на iptv на Виваком, а X93J е на местен неизвестен iptv оператор в малко градче... Ами определено ми се струва, че 93 има по-добра картина от "the box", но споменах и операторите, защото може и да зависи от подаваната картина. Добър е. Процесора не се справя блестящо с ъпскалинга на SD каналите, но на HD е мноого добре. Андроид ТВ е по-висока версия от на 9505 и ми създаде лек дискомфорт с настройката на Коди, но се оправих с моднат апп. Като подредба на лънча също имат разлика. За съжаление нямах възможност да ги сложа 1 до друг, но 93 също си заслужава парите.
Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk
Подкрепям, и аз съм със същия тв 55X93J. Много ми е зор всичко с настройките...
И аз малко да кажа по темата. Очевидно най-големите плюсове на новият модел е новият процесор за картината и новият Андроид. Всеки трябва да си прецени какво му е по-важно.
Сравнявайки 55 инчовите телевизорите на сайта на Сони ето някои други разлики, които за мен са важни.
XH9505 има:
- Премиум дистанционно с подсветка срещу обикновено на X93J
- По-добър звук : 10 W + 10 W + 5 W + 5 W срещу 10 W + 10 W на X93J
- 48 димируеми зони срещу 24 зони на X90J , който предполагам е със същата подсветка като X93J.
За картината не мога да кажа, но в едно от ревютата на X95J които съм гледал, казаха, че разликата не е особено голяма със XH9505. Аз избрах XH9505.
И двете са блутут..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ea3c6a8f3a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ce145e5ff.jpg
Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk
Crazy_hatteR
Обикновенно означава, че не се води премиум, без подсветка и е пластмасово а не метално. Иначе да, блутут са.
Който гледа на по-тъмно, подсветката е полезна.
И допълнително да кажа, не знам как са дистанционните на тазгодишните модели, но на xh серията, пластмасовото дистанционно се усеща със супер меки бутони, което не ми хареса особено, на пипане. Металното е с по хубави бутони.