Отговор: Sony XR процесор
На кой доставчик е този битрейт? Просто за информация, ако трябва да сменям услугата.
А дали има начин да се засече с колко бита е видео потока. По време на филм примерно. При мен на BTV Action и BTV Movie ме утрепва с качество на картината на някои филми.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rumb@ta
На кой доставчик е този битрейт? Просто за информация, ако трябва да сменям услугата.
А дали има начин да се засече с колко бита е видео потока. По време на филм примерно. При мен на BTV Action и BTV Movie ме утрепва с качество на картината на някои филми.
Здравейте,
Ползвам m3u playlist от Руски OTT доставчици - там визирам въпросния битрейт, имам и телевизия от Coolbox - използвам новата им услуга Coool.tv.
На Coolbox доказано е с най-високо качество на телевизията.
Благодаря!
- - - - - - - - - -
Цитат:
Dominator
използвам новата им услуга Coool.tv.
Дали сте забелязали някакво насичане на движещи се хора при филм? Фино, но не са плавни както е редно.
Дам, насечени са движенията на хората в картината.
Цитат:
Rumb@ta
Дам, насечени са движенията на хората в картината.
Това за приложението ли става въпрос?
При мен няма никакво насичане и на двата телевизора.
Здравейте! Искам да попитам обработката ще работи ли на външен бокс за получаването на по рязка картина? Използвам nVidia Shield Pro със смарт приложението на А1. Знам, че при бързи сцени се пикселизира картината, но когато са статични изглежда страхотно на 40 инча ТВ. Надявах се да получа същия ефект и при 4к с друг ТВ, но се разочаровах от мазната картина, която предаде.