Търся някой които има телевизор Сони Бравия XR55A83J или нещо подобно и е успял да го свърже безжично с лаптоп с Уиндолс 10. Да ми обясни подробно как , моментално го черпя каса бира . От една година го ръчкам и не може да се свърже и това е !!!
Търся някой които има телевизор Сони Бравия XR55A83J или нещо подобно и е успял да го свърже безжично с лаптоп с Уиндолс 10. Да ми обясни подробно как , моментално го черпя каса бира . От една година го ръчкам и не може да се свърже и това е !!!
Аз съм със Sony XF9005 и при мен Universal Media Server работи без проблем.
за да гледаш филми трябва си свързан по Samba
на Windows 10 разреши използването на Samba v.1 : Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features и в лявата част на екрана има Turn Windows features on or off - и от там даваш отметка на Use Samba v1 или нещо подобно беше(сега пиша от лаптоп с вин7 и нямам поглед върху точното название)
след инсталиране и рестартиране трябва да виждаш всичко в мрежата - и телевизора и други компютри ако сте в една и съща мрежа без значение дали е по кабел и безжично
от лаптопа си споделяш папката с филми за всички, дори и за потребителя Guest(трябва да е не е забранен този потребител) и вече с плеара на телевизора трябва да имаш достъп до папката и да гледаш.
за всеки плеар е различно така че трябва да уточниш кой ползваш за по подробна насока
записването на външен диск/флашка също е опция - един месец е достатъчно време да успееш да си прехвърлиш филм на външен носител
п.п. ако имаш Коди на телевизора всеки ден може да си гледаш най-новите филми директно онлайн без да се налага да ги теглиш на лаптопа си
п.п.п черпенето с каса бира предполага да сте от един град, а ти не си написал откъде си и затова наградата няма да съблазни много хора да ти помогнат
ако не можеш да се справиш мога да съдействам с програма за отдалечен достъп като AnyDesk - за съжаление тя действа само на лаптопа а не на телевизора
Този пост е редактиран от apmil4ev; 10-12-22 в 11:37.