Отговор: FX 9005 4ри ЧЕРВЕНИ LED премигвания
Казах на техника, ако може с тая гума да го закрепи временно, докато стане ноември месец, че тогава са черните петъци във веригите ...
Той се съгласи и каза, че може с това закрепване да работи 5 мин. а може и 6+ месеца !
Със сигурност съм се ориентирал за нов телевизор, пък този ще го обявя за части.
Огледал съм се в:
SAMSUNG QE-50Q80B QLED
QLED 4K Smart TV Q80B (2022)
На прав път ли съм? Мнения ?
Благодаря!
Цитат:
Първоначално публикувано от
sony 1
Съгласен съм, че е по-добър. Но пък 50q80b го хванах на 1159лв.пък и 50qn90b май навсякъде са последни бройки...вероятно стояли като мостри по минимум 3месеца...знам ли.
И моя вече е в къщи. Проблема е бил в подсветката. Какво е правил техника нямам идея. По негови думи - хардуерно е преодолял сработването на защитата от повишената консумация на подсветката. Равносметка - 50лв ремонт и 100лв за ново дъно, което отиде в шкафа за всеки случай.
Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk
@asusboss какво стана с твоя? Дадоха ли ти оферта за нови ленти? Моя отново се е изключил днес и ще го карам към София на сервиз.
Цитат:
asusboss
Казах на техника, ако може с тая гума да го закрепи временно, докато стане ноември месец, че тогава са черните петъци във веригите ...
Той се съгласи и каза, че може с това закрепване да работи 5 мин. а може и 6+ месеца !
Със сигурност съм се ориентирал за нов телевизор, пък този ще го обявя за части.
Огледал съм се в:
SAMSUNG QE-50Q80B QLED QLED 4K Smart TV Q80B (2022)
На прав път ли съм? Мнения ?
Благодаря!
Взимай пак Сони какви са тия Самсуняци
Цитат:
Crazy_hatteR®
@asusboss какво стана с твоя? Дадоха ли ти оферта за нови ленти? Моя отново се е изключил днес и ще го карам към София на сервиз.
Ми не знам какво става с тоя телевизор. Аз последно когато се чух с техника му казах, че ще купувам нов телевизор...и Сонито което е при него ако може да го направи -ОК.. ако не става да ми звънне да ходя да го разкарам от сервиза му.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Alexi
Взимай пак Сони какви са тия Самсуняци
Вече взех тоя курник.
Не е чак толкова зле пък и цената му от 1159лв. е ОК за мен :Drinks:
И аз се записвам с аабсолютно същия проблем с този телевизор.За съжаление след препоръка от форума за този модел,разочарованието ми е голямо.Вече не знам каква марка да търся или всички са боклуци. Да не говорим и че въпросният модел имаше постоянни проблеми със приемането на сигнала от дистанционното.Приятел си купи същия модел и при него са същите проблеми,сменяха му платката отговаряща за сигнала.Нарочно ли ги залагат тия дефекти,не знам. 2 бона за тв и да не изкара и 4г....
И все пак,някой реши ли трайно проблема с четирите червени премигвания?Подсветка ли!платка ли,или друга шитня е изпушила...Не ми се дават през три години по над 2х, за тв и да не изкара поне 5г..Пък нали купуваме сони все пак уж качествени:thumbdn: