Отговор: YouTube - KD-43XF7096
Едва ли е от модела. Едното Sony вкъщи също е от 2018 и всичко си работи. Пробвахте ли да върнете на заводски настройки? Можете да му сложите някъв бокс и ще си решите проблема.
Предполагам, че YouTube са спряли поддръжката на устройството Ви. Най-вероятно до една-две години това чака и мен като собственик на SONY XF9005 от 2018г. Ето какво пишат от YouTube:
Цитат:
Периодично актуализираме стандартите си за сигурност, за да гарантираме, че информацията на потребителите е защитена. Това означава, че изключваме услугите си на устройства, които вече не отговарят на тези стандарти. Ако телевизорът ви има уеб браузър, може да имате опцията да продължите да използвате YouTube чрез уебсайта youtube.com.
В магазина излизат ли като налични? Обновете системата и приложенията.
имам едно старо лг(43" и по спомен 2013г го купувах) - преместил съм го в спалнята - сега проверих - бачка си youtube , та се съмнявам старата година на производство да е е причината за спиране youtube
LG си работят.
А Sony все пак са "върха на сладоледа" и при тях всичко е възможно. Особено гадостите за сметка на клиентите.
Проверете на сайта на Sony дали не е написано нещо за спиране на поддръжката на някои или всички Smart Apps за вашия модел/ година!
Премахване на определени функции от модели телевизори BRAVIA | Sony BG
Този модел не е с Андроид, а е със Линукс. Направи му ресет на тв-то може и да се оправи. Ако ли не, един бокс.
Цитат:
Първоначално публикувано от
sony 1
Този модел не е с Андроид, а е със Линукс. Направи му ресет на тв-то може и да се оправи. Ако ли не, един бокс.
Да, това щях да попитам и аз, дали е с андроид, защото това е един от недостатъка на андроид и предимството на операционни системи като WebOS и Tizen, редица приложения след време спират поддръжка на старите версии на андроид.
В сайта на Сони <1002> показва проблеми с мрежата/WI-FI и т.н. но, да, добре е човека да му даде един фабричен ресет, няма какво да губи освен кабелните канали.
Не е с Андроид. С бокс е ясно, че може да се реши въпроса, но си е по-удобно с копчето на дистанционното. Натискаш, тръгва веднага. Едно от добре направените неща. Странното е какъв проблем с мрежата може да е. Единственото, което измислих е, ако DNS на доставчика е разбутан и не връща правилен адрес. Ако ресетна сигурно ще изгуби всички настроени канали? Добре, че имат някаква програмка за подреждане и импорт/експорт.
Може да е от кабела, или рутера нещо. Ако имаш някакъв суйч, сложи между рутера и тв. Или пробвай на вифи.
Преди малко пуснах хотспот от телефон - няма разлика. Ще трябва да правя ресет.
Изключи ли кабела, като пробва хотспота?
Не съм. Нали показва на статус на мрежа, че е наред и IP адреса от телефона.
- - - - - - - - - -
Отбой по темата. Преместих лан кабела на друг порт и взе че тръгна. Добре че не правих ресет напразно.
Нищо не е спирало при Сони Андроид моделите - моя е от 2015 и си бачка ютюб (щото само него съм пробвал/ползвал ;) ) - вероятно и повечето останали приложения.
Дано задържат още 5-10г, че имам един Панасоник модел някъде 2010, които имаше YouTube и Skype за известно време. След няколко ъпдейта спря едното, после и другото. Излезе, че си купуваш екстри, които са временно демо. Не че съм ги ползвал реално.