Стойка за стена за sony kdl-43w805c 3d
Търся си стойка за стена за sony kdl-43w805c 3d. Грам идея нямам къде съм дянал приставките за стена, а и нямам идея коя ще стане на въпросният телевизор.
Ще съм благодарен за съдействие.
Отговор: Стойка за стена за sony kdl-43w805c 3d
Цитат:
Първоначално публикувано от
vandu
Търся си стойка за стена за sony kdl-43w805c 3d. Грам идея нямам къде съм дянал приставките за стена, а и нямам идея коя ще стане на въпросният телевизор.
За този sony kdl-43w805c 3dтрябва стойка стандарт VESA 400x300 мм
Във спецификациите на стойката (която смяташ да закупиш), трябва да е описано кои стандарти се поддържат (обикновено са повече от 1).
Цитат:
tek
За този
sony kdl-43w805c 3dтрябва стойка стандарт
VESA 400x300 мм
Във спецификациите на стойката (която смяташ да закупиш), трябва да е описано кои стандарти се поддържат (обикновено са повече от 1).
Но за да се монтира стойката към ТВ трябват втулки ако не се лъжа. А аз тях не мога да намеря.
Потърси в ютуб клипове за разопаковане на модела и там ще видиш дали има или няма втулки.
Може да вземеш болтове М6 с най-късият размер, за да прескочиш опасността при навиването им, да увредиш видеопанела.
До сега съм монтиран няколко стойки за стена - и скъпи , и по-евтини , всички идват с комплекти различни винтове и втулки.
Цитат:
vandu
Но за да се монтира стойката към ТВ трябват втулки ако не се лъжа. А аз тях не мога да намеря.
В комплекта на новата стойката трябва да има фтулк/иspacer-и.
Друг е въпроса, че ако търсиш отделно да закупиш само тях. Няма как да намериш в BG. Но, в али-то може и да се намират.Стига да знаеш какви трябват.
Цитат:
vandu
Здравей, колега! Още пазя чисто нови втулки от W809C. При интерес - на ЛС.
Поздрави!
- - - - - - - - - -
Цитат:
vandu
Тел 0988706005 моля да ми пишете на Viber, че нещо не мога да пиша на ЛС.
В случай че имате интерес.
Поздрави!