Отговор: TCL телевизори (инфо на първа страница)
https://www.youtube.com/watch?v=NZJ4CqKC5dw
Доста добре се представя модела.
В крайна сметка кой модел ще е аналог на QM8K в Европа? Тукв България не виждам C9K и C8k, само C71K, но той май е по-близо до миналогодишните.
Мислех да чакам цветните подсветки след 1-2 години, но започвам да се колебая :BigGrin
Neuromancer23
Би трябвало аналогът да е C8K
Таблица - моделите за САЩ
За по-голяма яснота, ето таблица, показваща броя зони за димиране за различни модели и размери, базирана на наличните данни:
Цитат:
Първоначално публикувано от
Neuromancer23
започвам да се колебая :BigGrin
Като го сложиш у вас, чак тогава ще видиш представянето.;)
Защо имам усещането, че тази година ъпдейта на всеки модел е даунгрейд?!
Дойде актуализация на С 805 като отне доста време/около 5 мин./ .Засега видях, че при търсене са сигнал екрана става на баклави, вместо да се появяяват сателитни чинии.
На ТЦЛ как да направя Коди да намира файлове/филми в папка на хард диск към юсб?
С версия 21.20 и все едно ги няма.
Със същата версия съм на чист андроид бокс и там излизат?
Ползвам и на двете File Manager + , но на телевизора нe мога да местя филми и файлове.
Дава Failed - read only file system error.
Също не трие файлове. Уж ги трие, обаче са налични.
Има ли решения?
Тези, които ползвате телевизорите си за монитор на компютър и пускате от него филми и игри, как сте ги настроили в Windows ?
RGB Full 8/10-bit или Ycbcr 444 Full/Limited 8/10-bit ?
има ли нещо по добро от С6К като цена качество в момента с намалението от румънците или да го заръчвам .. претенции големи няма да има ,за студентска квартира ще е
TCL QLED 40S5k в емага е на 290. Има ли някави проблеми или да го взимам(освен, че е залепен, а не с рамка)? Ще се използва за спалня, основно за телевизия. Ще замени 42'' плазма на Самсунг.
Цитат:
Alexi
има ли нещо по добро от С6К като цена качество в момента с намалението от румънците или да го заръчвам .. претенции големи няма да има ,за студентска квартира ще е
Това с намаление в емаг за 55' е стандартната му цена. Само лъжат хората. За квартира набери нещо бюджетно от Метро.
къде го има за тия пари ,в технотата е по 1200 лв .. тука идва 800 и нещо .. чак нещо без пари не ща ,щерката ще живее там няма да е под наем ,а и аз може да се вясвам да оставам ако е някво пълно дърво ще ме дразни
До края на 13.10 tcl MiniLed 55 c6ks 950 лв. с 20% с втори продукт.
Цитат:
Alexi
къде го има за тия пари ,в технотата е по 1200 лв .. тука идва 800 и нещо .. чак нещо без пари не ща ,щерката ще живее там няма да е под наем ,а и аз може да се вясвам да оставам ако е някво пълно дърво ще ме дразни
В Емаг. Ползвай купон -20% https://www.emag.bg/televizor-tcl-mi...medium=android
Извън темата: вие да обясните , с каквo е добър TT37AF-1232IAWUVT? :)
Цитат:
gerhar
До края на 13.10 tcl MiniLed 55 c6ks 950 лв. с 20% с втри продукт.
това стана ясно че е друг модел ,по орязан .. ползва старо шаси и чипсет като гледам таблицата по горе