Първоначално публикувано от
dimochavdarov
Здравейте отскоро се сдобих с TCL 55C745 и се опитвам да гледам филми през USB Drive но нещо не ми се получава.
Имам един хард диск пълен с филми и като го пусна на телевизора повече от 60% от папките пиши че са празни. Това което открива успява да го подкара но пък идва другия проблем със субтитрите на вградения плеар изобщо не мога да ги подкарам ( Правя srt файла да е със същото име и да е в същата папка като филма и го едитвам да е UTF-16 LE както бях прочел тука във форума ) но изобщо не ги подкарва сам и надпис настройката е пусната. С други плеари се получава , че пък съшия хард диск със същите файлове 80% от папките пиши че са празни и странното е че ту има avi ту има mkv ту mp4 което значи , че не е от формата. Качих 2 филма на друг хард диск които са формат mkv и също не се откриваха с другите плеари но се откриваха от вградения.
Подкарах един стар сериал Black Mirror първи сезон avi и на вградения плеар не засича пак субтитрите но пък на другите ги пускам отделно но пък ги вади йероглифи ( В система езика ми е Български , часовата зона е +2 Изтоноевропейско стандартно време и в Канал субтитрите за цифрови субтитри 1 и 2ри са Български )