Ами не става... Току що ъпдейтнах до v420 и пак не се свързва с никаква Bluetooth периферия. Намира, опитва и не може. Много ме ядосва вече...
Провери си какви стандарти и кодеци за аудио поддържат периферните устройства, които искаш да свържеш към ТВ.
Вчера постнах линк към съответен сайт.
Възможно е проблемът да е в тях, а не в телевизора!
Устройствата, които се опитвам да свържа са неизвестни марки, но съм 100 процента сигурен, че не е в тях проблема. Самият телевизор забива в момента в който дам ок да се свърже с някое устройство. Освен това същите устройства ги свързвам без проблем със другия ми телевизор Phillips, който е доста по смотан и стар от TCLа.
Пращай им го на сервиз. Берем му сменят и екрана с тъмните ъгли.
Качих му одеве и последния тестов софт M999. Преименувах архива като смених буквата M с V и стана. Но блутута все още не се свързва с никое устройство. После ще направя един клип да ви покажа.
Абе колега - вече ти написаха да пращаш телевизора на сервиз!
Проблемът не е във FW!
За да си сигурен, че имаш повреда, пробвай с някое устройство извън твоите. По-възможност "свертложълто".
Това, че Philips се свързва с последните, означава само и единствено, че поддържа, вероятно и други кодировки.
Какво означава светложълто устройсво?
Ето все пак и клип:
https://youtu.be/ty5p-ZTp_7U?feature=shared
- - - - - - - - - -
Оправих го. Набих му едно нулиране на системата и блутута вече работи. Сега само трябва да си направя всички настройки пак и да си сваля всички приложения, дето имах и готово.
Благодаря за съветите ви и отделеното време.
Ти reset не беше ли му направил?
Това е първото при отстраняване на проблеми от подобен род на Android!
Светложълто устройство е китаец с известна марка.
Тъмножълто - правено на джонка или в гараж - no-name.