Покупка на телевизор TCL от EMAG
Здравейте, не знам дали е задаван такъв въпрос досега, но става дума за потенциална покупка и евентуална нужда от гаранционен сервиз на телевизор TCL. Каква е процедурата при повреда и придвижването на телевизора до сервиз, при все, че няма директна връзка с човек по телефон, а всичко става онлайн и с формуляри, което мен лично не ми допада. Уточнявам, че продавачът е Емаг, а не външен търговец.
Предполагам, че пращат куриер да го вземе и отнесе до сервиз, който вероятно е в София, може би Сръчко. Аз съм от Русе и тук имаме много надежден сервиз на TCL, който съм ползвал гаранционно и всичко беше точно. Тогава обаче телевизора беше закупен от местните Техно -маркет,-полис магазини, които имат договор със споменатия русенски сервиз и това много улесни нещата. Проблемът сега е, че цената на един и същ модел в Емаг и техно магазините е с много голяма разлика ( в случая 300 евро) поради ваучерите, които пускат и затова е и чуденката - струва ли си риска от Емаг или да се избере сигурността и спокойствието от местния магазин?