Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 40 от 91 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Тази матрица е по-бърза от *VA ,така че мазането едва ли е от матрицата . Този модел съм го гледал обстойно и не съм забелязал нещо нередно ,камо ли мазане. Интересно на HD сигнал как е , ако и там маже може би се касае за дефектна бройка. Нормално е на SD при мач топката при удара в началото леко да замаже ,но после не трябва да замазва. Зависи много от качеството на предаването , прави ми впечетление ,че някои мачове на световното са с по- лошо качество от други. Българските мачове по правило са кофти.
    Точно при удар от вратата топката се размазва и понякога при движение на футболист за кратко се маже,като че ли има забавяне на обработката на сигнала.Иначе при връзка с комп. с HDMI кабел гледах филми и клипчета HD и не се вижда мазане.Няма от къде да си сваля мач HD или някакъв спорт.Как да тествам по друг начин HD сигнал?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Понякога тези замазвания са причинени от входящият сигнал. Щом при връзка с компа не ги забелязваш размазвания,това означава че проблема не е в телевизора.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

В замунадата е пълно с мачове в HD
    *************************/browse.php?se...=33&incldead=1

5. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте! Преди 10 дни си купих TOSHIBA 32XV733G. Искам да изкарам звук през аудиосистемата, но нещо се ми се получава и не мога да разбера къде бъркам. Опитах с чинчове и с кабел СКАРТ-чинчове, но не става. За съжаление няма и упътване на български. Освен това не ми е ясно как се използва безжичния лан. Очаквам компетентните да помогнат.

6. Тук е от
    Jun 2010

P.S. Иначе съм доволен от Тошибата /първо ЛСД ми е/. Благодарение на форума успях да сканирам цифровия обхват на държава Германия, иначе опцията "кабел" не ми беше активна. Гледам го на кабелна. Звукът също е супер.

7. tio
    tio е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

Здравейте! Имате ли някакво впечатление относно 40SL733G. Колябая се м/у него и 40XV733 i Samsung 40C650.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2010

И аз като колегата преди мен се интересувам от новите LED телевизори на Toshiba и по-точно от модела 46SL733G. Не успях да намеря много инфо за него в нета, почти никакви ревюта. Така че ако някой има наблюдения върху тази моделна линия, моля да ги сподели....Мен лично ме интересува как се държи на SD сигнал /аз ползвам цифрова на Кейбълтел/ В момента съм с HD плазма на Panasonic и смея да твърдя че картината е доста прилична. Та да очаквам ли влошаване на картината при преминаване към LED LCD телевизор или няма такава опасност ?
    По принцип съм се насочил към този модел заради доброто съотношение размер/нова технология/цена, но приемам съвети и за други модели в този ценови диапазон.
    Благодаря предварително....

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tio
    Здравейте! Имате ли някакво впечатление относно 40SL733G. Колябая се м/у него и 40XV733 i Samsung 40C650.
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...on&40SL733G=on

Fourplay
    46SL733G
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/46SL733G

11. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    горд или не станах собственик на промоционалния Toshiba 32АV635DG с "L" матрица за 597 лева от ТМ. Първото което ми дадоха беше с изгорял пиксел естествено Харесва ми как се справя със SD сигнал, малък е още за HD , но му дадох да се пробва с CAMoдула и се справи очаквано. Нямах проблеми със сканирането на каналите, за скромните 3-4 мин ми намери 300 канала и радиа без грешка. Не съм имал достатъчно време да се ровя в настройките, но в сервизното меню и на мен ми го дава като 625. Не съм слагам нов фърмуер. Без проблем се справи и с ПС то през S-video - S-video connection. Да попитам, няма ли програма за настройване на каналите и има ли смисъл да ъпгрейдвам фърмуера заради нова функционалност на УСБ то?
    Успех

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Честито!!!
    До сега никой не се е похвалил да е отворил плеъра с нов фърмуер , но ако ти се занимава пробвай с последния , Христослав беше дал линк по назад в темата. Изборът ти е добър ,защото **AV733G от 2010 година е доста орязана серия от към процесори , няма Resolution+ и др. Не се разбра смениха ли тази бройка с изгорелия пиксел?

13. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте,нов съм във форума по принуда го намерих защото,имам проблем с LCD-то или поне така си мисля аз.
    Та значи телевизора е Тошиба Регза 37 инча от серията XV500P и когато го пусна (това го прави от 3 дена) след около 2-3 мин от горната част тръгва една черта която стигайки до половината спира и долната част замръзва а горната продължава да си показва избрания канал когато опитам да сменя канала се сменя само горната част а долната остав на предишния канал замръзнала след около минута чертата тръгва бавно на долу икартината се изчиства но пак се появява след малко а по някой път са и повече черти.
    Имам булсатком но не ми се вярва от него защото като изключа приемника проблема си продължава когато телевизора поработи извесно време проблема се оправя утре ще звънна в сервиза защото е още гаранционен но ако някой е имал подобен проблем или идея ако ги сподели ще му бъда благодарен.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Дефектиралти е LCD панела..Подмяната е скъпа и е по-добре да си купиш нов телевизор.
    За всеки случай попитай в сервиза.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Честито!!!
    До сега никой не се е похвалил да е отворил плеъра с нов фърмуер , но ако ти се занимава пробвай с последния , Христослав беше дал линк по назад в темата. Изборът ти е добър ,защото **AV733G от 2010 година е доста орязана серия от към процесори , няма Resolution+ и др. Не се разбра смениха ли тази бройка с изгорелия пиксел?
    Здравей,
    още като го видях изгорелият пиксел ми подмениха бройката. Прави ми впечатление, при сменяне на каналите първо показва картината малко по тъмно и след части от секундата става нормална (леко изсветлява). Не съм си играл с калибриране на картината и всичко е на default настройките. Друго интересно при guide, въпреки че е спряно ТВ то се включва само по зададеното предаване (време) , при самсунга 40В650 не го наблюдавам. Телевизорчето си заслужава парите като картина, а нали това е най-важното. Ще потърся линка за USB то, но не можах да подкарам дори и мр3 ки.
    Успех!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здравей,
    още като го видях изгорелият пиксел ми подмениха бройката. Прави ми впечатление, при сменяне на каналите първо показва картината малко по тъмно и след части от секундата става нормална (леко изсветлява). Не съм си играл с калибриране на картината и всичко е на default настройките. Друго интересно при guide, въпреки че е спряно ТВ то се включва само по зададеното предаване (време) , при самсунга 40В650 не го наблюдавам. Телевизорчето си заслужава парите като картина, а нали това е най-важното. Ще потърся линка за USB то, но не можах да подкарам дори и мр3 ки.
    Успех!
    Няма как и да ги подкараш-телевизора не ги подържа.
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...rchiv_32av635d

18. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

Някъде по-напред се спомена за Toshiba 46WL 753,но не стана ясно дали е FULL HD,и ако се знае с какъв тип матрица е?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 91 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе