Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Всички марки с такъв режим имат това поведение . Този режим в някои марки изобщо го няма и за да се избегнат страничните черни ленти се отива на аспект подобен на Кино при Тошиба , тоест екрана се разтяга равномерно до пълно изпълване в страни , но за сметка на рязане отгоре и отдолу. По принцип черната лента отдолу не трябва да я има , но вероятно това е от Булсата , на Кино има ли я ? Пусни нещо от външен източник примерно от ДВД, но да е 4:3 и виж дали лентата на аспект Super Live я има . Пак ти казвам че няма как 4:3 да се трансформира в 16:9 без компромиси ,ако толкова много те нерви гледай на 4:3 или 14:9(реже малко) като лентите от менюто ги направи сиви.
Още никой не е измислил как да намести квадрат в правоъгълник без деформация.
В режим кино,от долу я няма лентата,но логото на телевизията почти се скрива.Е,явно разбрах вече, че идеален вариант няма!Мислех си да не е от телевизора нещо,четох по-нагоре ,че се оплакват от проблеми с тоя модел.А за 100-те херца ми е интересно,защо са три положенията:нисък,среден и висок?Не трябва ли да е както при другите,включено и изключено?
То точно при другите ги има тези варианти :) ,а при моя XV733 например е само вкл./изкл. ,макар че и той се справя отлично ,в някои ситуации е добре да имаш възможност за промяна.
Взех ZDH100 от Булсат,еми колкото и да е оплюван,картината е в пъти по-добра от делтата 202,и на режим широк,я няма вече черната лента от долу!Естествено има какво да се желае,но за сега съм доволен,просто нямам друг избор за оператор!
Аз съм S1000 и през качествен RGB скарт на ТВ с добра СД обработка ,картината е с незначителна разлика ,а съм го наблюдавал и на 47" Филипс от топ сериите и картината и на ХД и на СД е ужасна -проблемите ще ги усетиш най-вече в ежедневна експлоатация /избор на програма ,подредба на канали ,звук е т.н./ :2guns:
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Аз съм S1000 и през качествен RGB скарт на ТВ с добра СД обработка ,картината е с незначителна разлика ,а съм го наблюдавал и на 47" Филипс от топ сериите и картината и на ХД и на СД е ужасна -проблемите ще ги усетиш най-вече в ежедневна експлоатация /избор на програма ,подредба на канали ,звук е т.н./ :2guns:
Да това с каналите го усетих вече,но бях доволен от разликата в картината на първо време!Аз и плюс това гледам основно 4-5 канала,така че не кой знае какъв проблем.Да се надяваме,че с бъдещи ъпдейти ще се подобри работата на тунера!
Поради натрупването на много страници - заключвам темата и отварям нова.
Линк към новата тема
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487793