-
Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Цитат:
Първоначално публикувано от
goodofwar
Ще се самоцитирам:
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post618547
-
Цитат:
Momchil
От какво разтояение трябва да се гледа, защото разполагам с 2.5-3 метра.
-
Цитат:
goodofwar
От какво разтояение трябва да се гледа, защото разполагам с 2.5-3 метра.
За 46", разстоянието е подходящо.
-
Цитат:
goodofwar
Няма вграден wifi ако това ти е нужно всепак има смартменю .... трябва ти wifi през усб-то .... нужен ли ти е dvb-S ... за сателит ако не другия вариянт 46TL938 без G .... тия с G нямат вграден вифи на една цена са пък
-
Кой друг? И ако найстина са еднакви, а тоя има и dvb-S не е ли по-добре него да взема? Не че ми трябва това, но щом го има.. няма да натежи.
-
Цитат:
goodofwar
Кой друг? И ако найстина са еднакви, а тоя има и dvb-S не е ли по-добре него да взема? Не че ми трябва това, но щом го има.. няма да натежи.
Ти четеш ликакво сам написал ..... Няма вифи (безйичен интернет ) .... трябва ти усб който струва мисля че беше над 40 лв ..... ко епредпочиташ ..... да има сателитен тунер или да има безжичен интернет да си го свързваш с рутера ?????
Имат и други разлики и прилики наи вече Препоръчвам 46TL938 без G ....
-
-
@Krasimir Pavlov Beleg
моля те не се бъзикай с българския език да не те изпрати админа в детската градина.
-
Здравейте, ходих в Техномаркет видях я Тошибата 46 инча, да ви кажа честно не ми хареса как предава... :( Повече ми допадна една друга тошиба, която беше 40 инча с wi-fi. Ще си запиша на флашка един футболен мач, някой 3D филм и ще отида отново.
-
Цитат:
goodofwar
Здравейте, ходих в Техномаркет видях я Тошибата 46 инча, да ви кажа честно не ми хареса как предава... :( Повече ми допадна една друга тошиба, която беше 40 инча с wi-fi. Ще си запиша на флашка един футболен мач, някой 3D филм и ще отида отново.
Да беше казал модела на тая Тошиба която си видял ...... предполагам говориш за 40TL938....
-
Мисля, че да, защото те бяха една до други, 2 Тошиби по 40 инча и ми казаха, че едната няма wi-fi :(
-
- Аз взех тази- Tochiba 46YL863G и мога да твърдя, че едва ли има по- добра картина от нея!
Моят въпрос е какво да включа за по-мощен звук?
Да уточня за звука. Този от Тошибата е с повече високи. Аз искам силен бас. Ако включа рисъйвър с колони към дигитал аудио изход, ще бъда ли удовлетворен?
Благодаря предварително на всички компетентни отговори!
-
Ползвай оптиката или HDNI(ARC) към ресивъра .
-
Цитат:
mitboi
- Аз взех тази- Tochiba 46YL863G и мога да твърдя, че едва ли има по- добра картина от нея!
Моят въпрос е какво да включа за по-мощен звук?
Да уточня за звука. Този от Тошибата е с повече високи. Аз искам силен бас. Ако включа рисъйвър с колони към дигитал аудио изход, ще бъда ли удовлетворен?
Благодаря предварително на всички компетентни отговори!
Мдааа по добър е ама и цената му е по добра нали се сещаш ...
- - - - - - - - - -
Цитат:
goodofwar
Мисля, че да, защото те бяха една до други, 2 Тошиби по 40 инча и ми казаха, че едната няма wi-fi :(
46ТL938 / 40tl938 ........са еднакви разлика с голямината има само ..... ако е RL например .... или накрая G да има тогава има разлики ......
-
Благодаря за бързата реакция! Не съм купил още ресивъра, спрял съм се на това YAMAHA HTR-3065 TITAN :: Ресивъри :: Ресивъри :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria, но дали ще остана доволен се чудя. Лаптопът ми е свързан с Тошибата чрез HDMI кабел.