-
Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Здравейте виждам ,че тук се обсъжда всичко по темата Тошиба. Реших да си купя ето този мъник за вкъщи LED TOSHIBA 22BL712G и според мен за цената си и характеристиките си е добро. Какво ще кажете за моделчето дали си струва? Един познат се опита да ме разубеди от него защото според него бил сглобяван в Турция , но аз знам че Тошиба май имат заводи само в Полша и Чехия ? От друга страна имам доста позитивни мнения за тази марка телевизори . Поздрави и благодаря за отзовалите се за съвет предварително!
-
Някой има ли TOSHIBA 32RL933G.Скоро си го купих и немога да разбера как се записва от него на хард диск или флаш памет някой да помогне.Също така не ми е ясно как да си активирам Тошиба плейсес.Мпля помогнете.А и този часовник как се сверява никаде не видях.В книжката инфото е много оскъдно.И последно телевизора добър ли е дайте някакви мнения.
-
Здравейте,
Имам, Toshiba xv 733 и при опит да пусна филм от флашка - не го чете. Флашката е форматирана FAT32 филмът е AVI. ( пробвах и с други формати )
Като вкарам флашката ми дава - Медиа плеър меню и отдолу само подменюта - снимки и настройка.
Съответно, като натисна снимки не ми показва да има файл...
Въпросът ми е - дали нещо не съм направил с настройките както трябва или телевизорът не поддържа видео формат?
Предварително благодаря за помощта :)
-
-
-
През DLNA с медиен сървър може да възпроизвежда музика и видео.
-
Здравейте,
имам Тошиба 42XV635DG, моментната ми версия е 2.1.51.2, има ли смисъл да ъпгрейдвам до последната 2.1.77.2 ?
Някой да знае какви са новостите ?
Мерси предварително
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
user2
Здравейте виждам ,че тук се обсъжда всичко по темата Тошиба. Реших да си купя ето този мъник за вкъщи
LED TOSHIBA 22BL712G и според мен за цената си и характеристиките си е добро. Какво ще кажете за моделчето дали си струва? Един познат се опита да ме разубеди от него защото според него бил сглобяван в Турция , но аз знам че Тошиба май имат заводи само в Полша и Чехия ? От друга страна имам доста позитивни мнения за тази марка телевизори . Поздрави и благодаря за отзовалите се за съвет предварително!
Има вероятност да е произведен в Турция. По мои наблюдения малките диагонали /ниският клас/ са производство на Vestel.
Може да провериш, като сравниш менюто му с това на Hitachi, Finlux, Grundig.....Ако е същото значи е турски. Това не означава че модела не струва.
-
Цитат:
hristoslav2
Има вероятност да е произведен в Турция. По мои наблюдения малките диагонали /ниският клас/ са производство на Vestel.
Може да провериш, като сравниш менюто му с това на Hitachi, Finlux, Grundig.....Ако е същото значи е турски. Това не означава че модела не струва.
В Турция е сглобяван 100% (там правят малките си телевизори ) днес минах през Техномаркет и консултанта ми показа ,че менюто им с НЕО-то е 1:1 , на въпросът ми продавали/купуват ли от този модел той отговори "абе аз не ги препоръчвам много" , което пък може и да означава ,че не ги продават щото нямат бонуси ....
-
Цитат:
mecha
Смарт барт все пак е тъпня.аз си пускам компа ,кат ми се прегледа телевизия си пускам ТВ. И нямам никакви ядовееееееееее.ваша работа.
Въпрос на преценка :rolleyes:. И аз като имам работа си я върша на компа, но като гледам телевизия все пак друго си е да си гледаш клипчетата от youtube на голям екран и добър звук от плейлиста в профила си или да не се кьоравя в компа като гледам някой мач, който не го дават по каналите които имам :)
-
Цитат:
alexdb
Въпрос на преценка :rolleyes:. И аз като имам работа си я върша на компа, но като гледам телевизия все пак друго си е да си гледаш клипчетата от youtube на голям екран и добър звук от плейлиста в профила си или да не се кьоравя в компа като гледам някой мач, който не го дават по каналите които имам :)
Приличен монитор и забравям да се киоря.а по кабеларката няма мач който да не дават,но ако случайно не го дават тя картината от компа е ужасна за него по камо ли за тв.Както и да е ,продължавайте да се ядосвате с вашите проблеми.
-
3D очилата FPT-AG02G съвместими ли са на 100% с 40/46/55WL768G ?
-
Цитат:
zieek
3D очилата FPT-AG02G съвместими ли са на 100% с 40/46/55WL768G ?
Да. Тошиба имат само 2 модела активни 3Д очила - за всичките си модели с тази технология.
3D-Active-Shutter Brille - Toshiba
-
Да попитам и аз нещо. По нова година си взех един 46TL938 и след голямо бърникане най-после му докарах картина ,на която не мога да спра да се радавам. Обаче има един проблем още от нов и това започва сериозно да ме дразни. Както си работи телевизора и си гасне без никаква причина. Това го прави поне по веднъж на ден а понякога и повече. Не е от настройката която има за пестене на енергия,защото съм я изключил а и понякога гасне и веднага след като съм бърникал с дистанционното по каналите. Може ли някой да каже от какво може да е това нещо защото съм на път да го нося на ремонт вече.
И друго.....в началото телевизора се върза с рутера без никакъв проблем и си гледах в нета през него,но заради това гаснене го изключих да не се връзва с рутера и дотам беше........сега не мога да се вържа както и да се мъча.
Помагайте че това не е работа
-
Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Днес ми се ъпгрейдна firmware-a на TL838 с версия 6.4.OT.1 Dec 2012 - 73.0.51.8. Някой може ли да каже какви са подобренията?