Моля ако има хора които са подкарали субтитри на 42sl863 да обяснят подробно как става.
Вече на втори телевизор пускам от първия път само на моя си не става и не става.
Ужас!!!!!
Преглед за печат
Моля ако има хора които са подкарали субтитри на 42sl863 да обяснят подробно как става.
Вече на втори телевизор пускам от първия път само на моя си не става и не става.
Ужас!!!!!
Много внимание обръщате на второстепенна екстра -ако картината ти харесва и си доволен от останалите функции ,то един външен мултимедиен плеър за 120-150лв ти решава проблема ,а и евентуални други бъдещи.
Пробвах с ъпдейт на софтуера, не помогна.
Моля ако някой е намерил решение за проблема със субтитрите да сподели и ако може по бързо защото искам да си купя телевизора а промоцията изтича след няколко дни. Не ми се купува ако не вади субтитри. :)
Обаждах се в Техномаркет (от където закупих ТВ-то) и те не успяха да ми помогнат в това начинание. Умът ми не доумява как други бройки 42sl863g-ци ги виждат субтитрите...
Съмнявам се да е от флашката ми...
Софта същия като на другите ТВ /тези на които вървят субтитри/ ли е?
Нямам представа, нека някой с вървящи субтитри да си каже версията на софта и ще разберем.
При мен така и не тръгнаха.От къде се вижда версията на софта?
Пробвай като пуснеш фаила да вкючиш субтитрите от дистанционното на ТВ.
Когато се натисне копчете винаги изписва - Function not available
Софта може да се види като се влезе в меню настройки.
Съжалявам, моя TV e TL серия и когато пусна от USB , ако не избера субтитри не ми показва. А ако не са с подходящото кодиране ми показваа квадратчета.
И при мен софта е 19.2.49.2 сега го проверих, така и не успях да подкарам субтитри.Ще се купува някакъв плеър това е решението
Моя го ъпдейтнах на 19.2.49.236, но не помогна. Плейър, това е единственото решение, освен ако не пуснат нов ъпдейт с опревени субтитри в него ... :)
След ъпдейта има ли някакъв ефект?Питам защото се чудя да ли да го правя.
Относно субтитрите ефект - няма. Сигурно има някакви подобрения, едва ли са го пуснали без причина, но все още не вижда субтитри... :/