-
Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2
Нещо пак не ми стана ясно - десктопа и лаптопа ти имат едни и същи изходи , така ли ? S - видео и VGA или DVI ?
Самия сат.тунер на Булсатком си има меню / или си с кам модул ? /, но си прочети и неговото упътване за употреба !
Цитат:
Първоначално публикувано от freeqwerty
Това значи ли,че не мога да подкарам BluRay филм от външен носител (Хард диск)? Относно какъв е харда,е 3.5 :sad:
Значи ! Ако искаш си купи външен HD плеър или си смени ТВ-то ! Мисля , че се сещаш кое е по-изгодно !
-
Булсат-а ще си ги гледаш с тяхното дръвце /няма как иначе ,дори и ТВ ти да има сат. тунер,какъвто всъщност няма/, за да хванеш нещо с ТВ ти трябва кабелен или ефирен сигнал.Ако си свързан с някоя кабелна мрежа ,го сложи на страна Германия и сканирай ръчно честотите /ако не ги знаеш се обади в кабелната да ти ги кажат/- резултатите са по-добри :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Нещо пак не ми стана ясно - десктопа и лаптопа ти имат едни и същи изходи , така ли ? S - видео и VGA или DVI ?
Самия сат.тунер на Булсатком си има меню / или си с кам модул ? /, но си прочети и неговото упътване за употреба !
Значи ! Ако искаш си купи външен HD плеър или си смени ТВ-то ! Мисля , че се сещаш кое е по-изгодно !
Значи видео картата има два изхода от компютъра, единия е S-Video другия е стандартен,към монитора на компютъра.Такъв е и изхода от лаптоп-а.Т.е показвам буксата(главата),която е входяща(мъжко) http://images.auctionworks.com/hi/68/68411/cc1536.jpg .
Относно Булсат-а да с цифров тунер си е.Има ли начин за сканиране за повече канали?
П.п Светльо извинявам се,писали сме заедно.А,ако например издърпам жаковете на Булсат-а :) и си вържа ефирната антена,пак не може да се намерят други програми нали? :)
Извинявам се за спама и за не-точните си пояснения.
-
С този кабел става , но той е само за видео/ картина / , за звука ти трябва отделен кабел ! По-добре се замисли за ъпгрейд на компа , нещо с hdmi изход !
При Булсата гледаш това , за което си платил ! Иначе си пусни цифрова кабелна телевизия ! И каква е тази ефирна антена , не ми говориш за антената на Булсата нали ?
-
Цитат:
При Булсата гледаш това , за което си платил ! Иначе си пусни цифрова кабелна телевизия ! И каква е тази ефирна антена , не ми говориш за антената на Булсата нали ?
Имам в предвид ефирна антена.... :) дето се хващат БНТ,БТВ,ТВ7... телевизиятя от копитото. :)
-
И колко програми мислиш , че ще хванеш и какво качество ? След време и това ще стане , но .... , без коментар !
-
Ти сега Булсата през антенния вход ли го гледаш ,с кой модел тунер си?Дори и да не си с ХД оборудването им ,пак си имаш скарт букса-използвай я ,а кабела за ефирната антена си го включваш в антенния вход.
-
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Ти сега Булсата през антенния вход ли го гледаш ,с кой модел тунер си?Дори и да не си с ХД оборудването им ,пак си имаш скарт букса-използвай я ,а кабела за ефирната антена си го включваш в антенния вход.
Не през антенния а през този(по-долу).Тунера е (модела) е от най-новите дето картата се вкарва отстрани (дясно).Имам HD канали от Булсат-а няколко са,което ще рече,че имам HD оборудването им.Оф незнам,мисля да не се заигравам толкова вече,че явно няма да стане със сканирането на ТВ. :) Все пак ще остана на линия,ако някой има да каже нещо ще съм благодарен. Благодаря.
-
И защо тогава не ползваш hdmi кабел за връзка с ТВ то ? Тунера на Булсата модел ZHD-100 ли е ? Провери !
-
Изпревариха ме :) за HDMI ,а за антената не разбрах какъв е проблема и всъщност от къде си -излъчваните програми ефирно са само няколко и то в тестов режим.
-
Цитат:
И защо тогава не ползваш hdmi кабел за връзка с ТВ то ?
За това питам,какъв кабел да си взема. :) Окей значи остава този кабел за връзка от комп-Лаптоп към ТВ.Трябва да е PC към HDMI...
Относно Светльо,проблема (не толкова де) :) незнаех,че не става сканирането,когато съм с Булсатком.Онези ефирните,за които става въпрос и са няколко,което е така,си помислих,че след сканиране за повече програми,ще има някакъв рвзултат,а именно врътката става с кабелната телевизия.Благодаря ви!
Цитат:
Тунера на Булсата модел ZHD-100 ли е ? Провери !
Тунера е DL-STB-S300.
-
Колега , при теб нещо тотално се обърка ! Компа ти няма hdmi изход и няма как да го свържеш с ТВ-то само с такъв кабел , ще ти трябва и конвертор от аналогов към цифров сигнал !
И този тунер на Булсата да вземеш да го смениш с новия модел - ZHD-100 ! Този тунер го свързваш само с hdmi кабел към телевизора и готово !
-
Цитат:
Колега , при теб нещо тотално се обърка ! Компа ти няма hdmi изход и няма как да го свържеш с ТВ-то само с такъв кабел , ще ти трябва и конвертор от аналогов към цифров сигнал !
И този тунер на Булсата да вземеш да го смениш с новия модел - ZHD-100 ! Този тунер го свързваш само с hdmi кабел към телевизора и готово !
Да,компа ми няма HDMI изход,мисълта ми беше,кабела да има PC вход,да влезе в компа,което не е от значение,знам какъв е,а изхода към ТВ да е HDMI,т,е входа в ТВ-то.Надявам се да си ме разбрал.А относно тунера,уж е най-новия,че си вкарах цифровата преди седмица.Но с тея 5-6 жака... в ТВ-то.. не ме радва много. :) Явно още нямат изход HDMI, иначе надавам се щяха да го сложат.Че и бяхя мои хора,т.е на брат ми бивш колега и стана врътката с 2-ри приемник,т.е плащам само 4 лв на месец.
-
Аз те разбирам , но си се объркал тотално ! ХДМИ е цифров интерфейс , а компа ти има само аналогови изходи ! И ти трябва конвертор / вече го казах !!! / , който е много по-скъп от самия кабел ! Не мога да ти го обясня по-ясно !
И за тунера на Булсата си в голяма грешка -модел ZHD-100 си има hdmi изход ! Твоите хора са те прекарали !
-
Цитат:
Аз те разбирам , но си се объркал тотално ! ХДМИ е цифров интерфейс , а компа ти има само аналогови изходи ! И ти трябва конвертор / вече го казах !!! / , който е много по-скъп от самия кабел ! Не мога да ти го обясня по-ясно !
И за тунера на Булсата си в голяма грешка -модел ZHD-100 си има hdmi изход ! Твоите хора са те прекарали !
Добре,всичко разбрах.Чрез какво,как мога да гледам на Тошибата BluRay или HD филми свалени на компа? :) Какво трябва да купя? Кабели,плеъри? Какво? :) Благодаря пак. :)