-
1 Прикачен файл(ове)
Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2
Признавам, че не съм много наясно с материята, но "Acceptable PC signals through HDMI/D-Sub terminals" го разбирам така, че ако подавам сигнал от PC, на разположение дори през HDMI имам само споменатите резолюции. Таблицата е от manual, който намерих в сайт на Toshiba. Над нея има друга, която е за HDMI и сигнал от други източници - там си има 1980х1080.
-
Долната част от таблицата е за аналогови сигнали - реално не те интересува въобще. Ти ще свързваш или DVI-към-HDMI или HDMI-към-HDMI.
-
-
Помощ! Току що си купих Toshiba 42sl738g! Всичко е чудесно, освен че телевизора се самоизключва постоянно и то по време на финала!!! Всички таймери са изключени. Някой да е срещал подобен проблем?
-
Съчувствам ти. Ако е дефектирал, мисля че дори можеш да поискаш веднага да бъде заменен с чисто нов в рамките на някакъв срок. Има хора на форума, които са по-запознати. Вероятно е описано в ЗЗП (Закон за защита на потребителите).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Ra1N
Помощ! Току що си купих Toshiba 42sl738g! Всичко е чудесно, освен че телевизора се самоизключва постоянно и то по време на финала!!! Всички таймери са изключени. Някой да е срещал подобен проблем?
Носи го в магазина за смяна с нов, срока е 7 работни дни от покупката и не се съгласявай за сервиз .Все пак провери дали всичко с тока при теб е в ред.
-
За съжаление срока е 7 дни , единствено ако го е купил през интернет. В останалите случаи законът мълчи, тоест могат да го мотат 30 дни из сервизите и едва тогава ако не могат да го поправят да прибегнат до смяна.
Въпреки това нека да пробва , възможно е все пак добрата воля на управителя да помогне. Отделно ако се задърпа да предупреди , че ще сезира КЗП , чрез жалба. Някои управители особено в Техномаркетите се спичат.
-
Важи и за покупка от магазина , аз съм връщал без проблем .
-
-
:god Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Това го искам :god :) ,а и гледам ,че има всички тунери и 2020 ,като решим ,че няма да правим DVB-T ,а DVB-T2 -няма да ми пука. :Drinks:
-
Какво ви е мнението, в ценовия диапазон 1000-1100 лв., добро решение ли е покупка на 40VL748 за 999 лв. на промоция в Техномаркет.
http://www.technomarket.bg/products/...oshiba-40vl748
-
Цитат:
Първоначално публикувано от p1leto
Взимай !
Понеже ще има много запитвания за този модел покрай промоцията ето подробните спецификации:
http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...Specifications
-
Цитат:
Първоначално публикувано от p1leto
И аз му се чудя !? Спрямо Самсунг 40C650.
-
Докато се чудите , те бройките виж че свършили и заредили новия модел на по-висока цена !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Докато се чудите , те бройките виж че свършили и заредили новия модел на по-висока цена !
Прав си, отивам на място .