-
Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2
здрасти, моят Тошиба беше същият модел и след 5 месеца експлоатация се появи една черта, върнах го в магазина, но явно съм имал по-голям късмет, след 8 дена ми се обадиха че не подлежи на ремонт и да си избера друг за същите пари, за които съм го купил, а не за колкото струва в момента и си взех един Philips като доплатих 50 леве че беше по-скъп, мисля че няма значение каква марка ще избереш при замяна, друг е въпроса че сега с Филипса май ще имам ядове
Цитат:
Първоначално публикувано от docks
Тошиба 32xv733 - даден на поправка на 21. юли 2011
:То не бяха в отпуска,нямало хора,после чакали "част"от чужбина,после"тържествено"ми съобщиха,че ще ми заменят телевизора с нов,иии-
до момента все още нямам телевизор!
Аз съм търпелив човек,ама това вече е прекалено!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от andi03
.... след 8 дена ми се обадиха че не подлежи на ремонт и да си избера друг за същите пари, за които съм го купил, а не за колкото струва в момента и си взех един Philips като доплатих 50 леве че беше по-скъп, мисля че няма значение каква марка ще избереш при замяна, друг е въпроса че сега с Филипса май ще имам ядове
Защо ще имаш ядове ? Какво става?
матрици в някои модели
26DL833 - произведен в Турция няма обозначение
32EL834G - L -> LG -> AS-IPS
32UL863G - A -> AUO -> A-MVA
40WL753G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
40TL838G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
42SL833G - A -> AUO -> A-MVA
46WL748G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
46SL833G - A -> AUO -> A-MVA
46UL863G - A -> AUO -> A-MVA
55ZL1G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
-
Да ви питам има ли някъде ръководство за калибрация на 40TL838G. А, и каква му беше цената преди промоцията в ТМ?
-
Здравейте,
Моля ви за мнение за следните модели телевизори.
Sharp LC 22 LE 430 E
Hitachi 22 H8 L 203
Toshiba 22 DL 833 G
Никъде не видях мнения, моля помагайте :bravo
-
1 Прикачен файл(ове)
Не че има значение вече, но от "чисто женско любопитство" направих едно макро на матрицата на моя ТВ и реших да ви попитам какъв е произхода и според вас. Телевизора е Тошиба модел ххххх :rolleyes:
-
p1leto, Това ми изглежда на типична S-PVA матрица на Самсунг, да не ни изпитваш ? При Тошиба на задния панел/капак на стикера има буква ,която показва каква матрица е сложена за Самсунг К за LG L
-
Samsung S-PVA. Това от google за 2 мин., не че съм знаел какъв е. Освен ако наистина не се изпитваме нещо... което е стрейндж. Тези снимки са за сведение и доказване на производителя, не да си пробваме окомерите колко са добри :)
-
nkd, LanceLink не става въпрос за изпитване. Чел съм и препрочитам първа страница за Тошиба и следя мненията в тази тема и знам, че К=Самсунг. Просто не открих пълно съвпадение на моята картинка с картинките в темата за матриците и реших да попитам хора като вас, които се интересуват, следят и имат информация за този вид техника, за да не стане както във вица ... "Гледам пише "ЖЕНИ". Влизам, а то ... WC." :))
ТВ-то е VL748 с буква "К" и го купих пролетта не само заради промоцията, а и заради положителните мнения тук във форума. Харесвам си го (може би щото нямам база за сравнение :smiley:). Гледам само на ефирна телевизия и очаквах, поради големия размер на ТВ-то да се разочаровам от качеството на картината, но бях приятно изненадан когато го включих. Хващам и три DTV (цифрови SD), които са мааалко по-добри от аналоговите (ATV) им варианти. Боря се с ДЛНА-то и руския медия сървър ... едно тръгва друго не. И те така :smiley:
Поздрави и лек ден
-
Всъщност резултатът, който намерих от Гугъл, ме препрати на 1-а страница на тази тема: http://www.avforums.com/forums/lcd-l...ls-placed.html
Ето и самата картинка, точно съвпада с твоята (ако се завърти на 180 градуса):
http://www.avforums.com/forums/attac...b652-100-g.jpg
-
Здравейте.Един френд ме помоли да пусна запитване за TOSHIBA 37XV743G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-37xv743g . Имате ли наблюдения върху този модел? Сравнително приемлива цена, като за 37инча. Дали няма изненади в този модел? Благодаря предварително :Drinks:
-
За какви изненади говориш ? Модела е от 2010 и са ограничени бройки на разпродажба , може би са само мостри !
Наличност само в Ботевград :081: , според сайта им !! :yikes
-
Аз им звънях преди време в Ботевград.Тоя телевизор е останал,защото е със счупена матрица.Търси някой от тази година,например от серията HL833.
-
Ще падна просто... телевизор със счупена матрица... САМО 700 лева, какво му плащаш...
-
Може да ви се струва странно,но аз се надявам и моята Тошиба SL738G да се развали така,че да мога да го заменя :yikes Голяма грешка направих със избора си преди няколко месеца,на СД сигнал на Булсатком е невероятна мацаница,особено на мачове.HD каналите са прекалено малко,за да могат да компенсират останалите.
-
не би трябвало да имаш проблем с картината,особено на SD. По-скоро ми се струва, че сигнала от оператора е калпав, а така също и поогледай си и настройките.Имам подобен тв, и картината му е доста добра.Resolution+ включена ли ти е?