-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2   Цитат:  

Първоначално публикувано от ruzmarinx   zdraveite ot serbia...
 Model: 32SL738G

Firmware Update Version
 1.03

pitanje- kako da rabota divx ot usb?

The SL738 TV series features a wide range of interfaces for fast and easy connectivity. Via a HDMI (High-Definition Multimedia Interface) input, the TV sets easily receive uncompressed multimedia streams from any HDMI enabled HD source. And, from a USB port, they offer a useful interface for playback of popular file formats such as MP3 and JPEGs. SCART and PC ports, component video, inputs and outputs for headphones, digital and analog audio, and a DVB common interface (CI+) complement the broad connectivity feature set.
 Само MP3 музика и Jpeg снимки.
 С външен плеър,например този: http://www.technomarket.bg/products/...hiba-sd-2010ke

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2   Цитат:  

Първоначално публикувано от maivro   

http://www.technomarket.bg/products/...shiba-32av833g  Този е доста по-изгоден, а плеърът е същия...

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Тoshiba REGZA 47VL863G [Preview] 
 http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...g-preview.html

Цитат:  

Първоначално публикувано от ruzmarinx   zdraveite ot serbia...
 Model: 32SL738G

Firmware Update Version
 1.03

pitanje- kako da rabota divx ot usb?

Здраво ruzmarinx :Drinks:
 Поздрав из Бугарске
 32SL738 модела репродукује само JPEG, MP3 датотеке

WL768
 (USB) - Containerformate  MP4, AVI, ASF, MPEG-2-PS, MPEG2-TS, RMVB, MKV
 (USB) - Dateiformate  MP3, MP4, WAV, XVID, AVI, MPEG, TRP, TS, MPG, DIVX 2.2, DIVX 3.0, MKV, WMV
 (USB) - Video Codecs  H.264 (HD/SD), MPEG-4 SP, MPEG-4 ASP, DIVX 3.x, DIVX 4.x, DIVX 5.x, DIVX 6.0, WM9, MPEG1 (SD), MPEG2 (HD/SD), VC-1
 (USB) - Audio Codecs  MP3, AAC, HE-AAC, AC3, LPCM, ADPCM, WMA, MPEG1, MPEG2

WL743 JPEG, MP3, DivX-SD

YL768
 (USB) - Dateiformate  MP3, MP4, WAV, XVID, AVI, MPEG, TRP, TS, MPG, DIVX 2.2, DIVX 3.0, MKV, WMV
 (USB) - Video Codecs  H.264 (HD/SD), MPEG-4 SP, MPEG-4 ASP, DIVX 3.x, DIVX 4.x, DIVX 5.x, DIVX 6.0, WM9, MPEG1 (SD), MPEG2 (HD/SD), VC-1

YL743 JPEG, MP3, DivX-SD

VL748

VL743 JPEG, MP3, DivX-SD
 SL738 JPEG, MP3
 SL736 JPEG
 SL733 JPEG

XL748

VL733 JPEG, MP3, DivX-SD
 ZV743 JPEG, MP3, DivX-SD
 XV743 JPEG, MP3, DivX-SD
 XV733 JPEG
 TV743 JPEG
 RV743 JPEG
 RV733 JPEG
 BV700 JPEG. MP3
 LV733 JPEG, MP3
 AV734 JPEG, MP3
 AV733 JPEG, MP3

Първоначално публикувано от 4o4o   Здравейте колеги, имам един въпрос. От седмица съм притежател на 42SL863G, има ли начин да се отключи възможността за запис на външен HDD? 

И аз да повторя въпроса , че ме интересува активно, гледам по горния модел го има, а са идентични почти по всичко, вероятно и платките
 Та как се влиза в сервизното меню на Тошиба

Първоначално публикувано от bonebiker   И аз да повторя въпроса , че ме интересува активно, гледам по горния модел го има, а са идентични почти по всичко, вероятно и платките
 Та как се влиза в сервизното меню на Тошиба

Влиза се много лесно, но след това не знам какво да правя.

При включен телевизор .
 1. Натиснете бутона "Mute" на дистанционното веднъж.
 2. След това натиснете отново и задръжте бутона "Mute" и едновременно с това натиснете и задръжте бутона "Menu" на телевизора..
 3. Появява се буквата S на екрана, което означава, че телевизорът е в сервизен режим.
 4. С клавишите CH + или CH - и VOL + и VOL-, можете да навигирате между настройките.
 5. Натиснете бутона "Power", за да излезете от сервизното меню.

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Не сем у нас сега не е при мен, :Drinks: но според теб ще стане ли????????? да де се :cheesy: озъбя и после да не мога да го върна в оригиналните настроики 

Първоначално публикувано от bonebiker   Не сем у нас сега не е при мен, :Drinks: но според теб ще стане ли????????? да де се :cheesy: озъбя и после да не мога да го върна в оригиналните настроики 

Най-вероятно ще се озъбиш ,ако пипаш на посоки . Преди всяко пипане си запиши или снимай оригиналните настройки , че да ги възстановиш точно , не разчитай на паметта след две натискания ще забравиш и ще се объркаш !

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Изчетох къде каквото намерих, но така и не стигнах до логичен отговор къде бъркам.

Притежавам от скоро 42SL863 , USB медия плеъра пуска 100% от видео файловете който го пробвах. Но субтитри в отделен файл НЕ , да изпълни UNICODE препоръките. Но като че ли тази тази опция въбще липсва , даже тествах с английски субтитри пак няма.
 И тук идва забавната екстра субтитри от MKV файл тръгват без уговорки. Разходих се даже и до техномаркет за проба тествах SL833 със видео по избор там всичко е наред.... кеф ти отделни субтитри даже и с ASCII ...

Това доста ме дразни тъй като обезсмисля USB плеъра като цяло! Да си бях купил по-евтиния модел.
 Някой намерил ли е решение на проблема?

Първоначално публикувано от mazalo   Изчетох къде каквото намерих, но така и не стигнах до логичен отговор къде бъркам.

И аз се замислям,дали нещо в софтуера не са объркали,защото наистина никакви субтитри не вървят.Аз имам отделен DVD плеър а и медия сървъра му работи идеално,затова не съм се задълбочавал в ровичкане по телевизора,но няма логика да не вървят субтитри,освен ако нещо не са сбъркали японците.Не смея да ровя в сервизното меню,да видя да не са деактивирани от там.

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  По описания начин да се влезе в сервизното меню, не став на модел 42сл863г 
 Някой с други идей за влизане .

Първоначално публикувано от mazalo   Изчетох къде каквото намерих, но така и не стигнах до логичен отговор къде бъркам.

Притежавам от скоро 42SL863 , USB медия плеъра пуска 100% от видео файловете който го пробвах. Но субтитри в отделен файл НЕ , да изпълни UNICODE препоръките. Но като че ли тази тази опция въбще липсва , даже тествах с английски субтитри пак няма.
 И тук идва забавната екстра субтитри от MKV файл тръгват без уговорки. Разходих се даже и до техномаркет за проба тествах SL833 със видео по избор там всичко е наред.... кеф ти отделни субтитри даже и с ASCII ...

Това доста ме дразни тъй като обезсмисля USB плеъра като цяло! Да си бях купил по-евтиния модел.
 Някой намерил ли е решение на проблема?

Пробва ли с ъпдейт?
 http://www.dl.toshiba.com/tsb-dtv/NA.../42SL863G.html

Първоначално публикувано от bonebiker   По описания начин да се влезе в сервизното меню, не став на модел 42сл863г 
 Някой с други идей за влизане .

Проверено на моят 42SL863G, влизам в сервизното меню без проблем, пробвай пак, като обърнеш внимание на точка 2.

Цитат:  

Първоначално публикувано от hristoslav2   

Този фърмуеър(19.2.38.230) е по-стар от този на TV-то(19.2.49.2), купих го преди 10-тина дни от Техномаркет

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Пробвай да свалиш външен файл със субтитри срт и го преименувай да е със същото име като видео файла - 
 като в края на името на субтитрите да добавиш SRT с големи букви. /не съм го пробвал/

Първоначално публикувано от 4o4o   Проверено на моят 42SL863G, влизам в сервизното меню без проблем, пробвай пак, като обърнеш внимание на точка 2.

Този фърмуеър(19.2.38.230) е по-стар от този на TV-то(19.2.49.2), купих го преди 10-тина дни от Техномаркет

Не не става и не става
 звукът спира но не излиза никакво С на екрана колко и да го задържа
 да не бъркаш бутоните нещо
 ? дистанционното ми еСТ-90369
 оооооооооо стана Ама коригирай в т.2 думата ТЕЛЕВИЗОРА

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Това S което се появява горе към ъгъла е доста малко и ако си встрани да държиш копчето от телевизора може и да не го видиш .