Това е за вграден wi-fi на телевизора не е казано че не може да се включва донгъл.Цитат:
Първоначално публикувано от boy123
Преглед за печат
Това е за вграден wi-fi на телевизора не е казано че не може да се включва донгъл.Цитат:
Здравейте,от няколко дни съм с Тошиба 40RL838G и имам няколко въпроса ,на които не намерих отговор.Първият ми въпрос е как мога да пусна интернет на ТВ-то(идеята ми е може ли от Wifi рутера да пусна кабел и да го свържа с ТВ-то и след това какви настройки се правят,ако ли не какви са ми опциите за нет?) и второто е ако си взема CA модул ще се подобри ли картината (с Blizoo съм),защото сега съм с HDMI-HDMI кабел и не съм доволен.Благодаря!
Казано е.Ако можеше,щеше да пише WiFi Ready ,както ,примерно на SL863 .Цитат:
Първоначално публикувано от Stoqn Petkov
Би трябвало без никакви настройки да ти тръгне нета.Цитат:
Първоначално публикувано от cakara12
Ако имаш някоя свободна програма от Близу,пробвай как е.Само с опит можеш да разбереш,дали ще се подобри картината.
Kaкво ще рече без никакви настройки?Така с кабел от рутера ще стане ли ?Или?Малко съм нов в тези технологии и ако може като на олигофрен да ми обясните :)
помогнете
КАК да сверя часовника на 42SL863
izostava s 8 minuti i me drazni
МНОГО
Би трябвало да стане.Вземи един мрежов кабел,2-3 лева е и пробвай.Аз съм вързал в един суич компютъра,телевизора и 2 сателитни приемника и всички си имат Интернет.На телевизора нищо не съм пипал (мисля,че е зададено в настройките автоматично да си назначи IP адрес) и щом пусна рутера,който е вързан към компютъра,на ТВ-то Интернета си тръгва (имам в предвид,YouTube и Toshiba places).Цитат:
Даааааа платен е ! Аз съм служебен абонат така или иначе ! ПРОБЛЕМА Е В КАРТАТА , дадоха ми друга карта и тръгна веднага !!! Не знам какво е било , но ако и друг има проблеми пробваите с друга карта !Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
единствения вариант е да го оставиш няколко минути да поработи на цифров канал - Канал 1, Бтв.Цитат:
Първоначално публикувано от bonebiker
Здравейте да ви се похваля,пуснах си най после 3D сигнал от лаптоп Dell Studio 1737 с видео карта Intel Graphics Media Accelerator към TV ToshibaTL838 3D :))...просто не съм видял настройката на резолюцията на Toshibata a тя е била 1400/900 а за 3D трябва 1900/1080 :)) а всички с които споделих мъката си защо не мога да си пусна 3D-то ми казаха че ми е слаба видео картата на компа и няма начин да стане и едва ли не ме пратиха по дяволите...да ама не всеки може да работи като консултант продавач ,но от всяко дърво свирка не става като работиш нещо трябва да си компетентен и затова ви казвам приятели не се доверявайте на прдавачите а най хубаво търсете истината сами и преди да купите нещо разберете кое е оптималното и точно за какво ще го използвате :))...Благодарности на "pci" който ми каза че за гледане на филми 3D нямам проблем с видео картата :))
Значи кабела за интернета ми влиза в приемник,от там излиза кабел който влиза в рутера.Това е.Ако може някаква последователност на стъпките кое кое се включва,защото търсих из нета и никаде не намерих упътване.Благодаря!Цитат:
Мрежов кабел от рутера до телевизора.Ако имаш кабел от рутера до компютъра,извади го от компа и го ръчни в телевизора.Избираш на ТВ-то "Сверзан ТВ" и трябва да ти се активира YouTube и Toshiba places.Цитат:
Някои може ли да сподели как се подкарва мрежовия плеър на LT838?
Дърпаш това PS3 Media Server 1.5 - http://www.ps3mediaserver.org исталираш го на пц-то, пускаш, ако пита за фаървол разрешаваш, после на тв-то пускаш мрежовия плеър, трябва да се появи: PS3 Media Server [името на пц-то] избираш го и ще видиш дисковете на пц-то, щото програмата по дефолт показва всички дискове, можеш да го промениш по късно.Цитат:
Първоначално публикувано от El_Nino
Има и други програми... виж темата за DLNA
нямам опция на ТВ-то "свързан ТВ"?Цитат:
Може ли някой да помогне в настройката на медия сървър PS3. Инсталирах въпросния медия сървър PS3, като вкарах ръчно и IP-тата на ТВ-то, но не знам дали не трябва и други настройки? В момента нямам рутер, а направо от суича съм пуснал кабел към ТВ-то, PC-то и уст-то за кабелната, това проблем ли е? Ако не къде трябва да пипна в менюто на ТВ-то за да стане активен PS3, на което съм посочил папката с филми/музика?Цитат:
Първоначално публикувано от isich