TOSHIBA 40TL933G безжична връзка с лаптоп
Здравейте от доста време се опитвам да си свържа телевизора който е toshiba 40tl933g с лаптопа който е марка DELL чрез безжична мрежа и немога да го направя много ще сам ви благодарен ако ми помогнете или обясните как да ги сваржа лаптопа и телевизора чрез безжична вразка (и лаптопа и телевизора ми работят чрезрутер) . Благодаря ви от сега :)
Отговор: TOSHIBA 40TL933G безжична връзка с лаптоп
Предполагам си поставил WiFi донгъл в телевизора. За достъп до аудио/видео съдържание на лаптопа ще ти е необходимо да инсталираш на лаптопа приложение за медиен сървър. Прегледай темите в този раздел
DLNA, калибрация и аксесоари
Отговор: TOSHIBA 40TL933G безжична връзка с лаптоп
Здравейте отново съм аз , значи свързах си лаптопа с телевизора чрезз безжична връзка , но сега като си пускам някой филми просто на някой от тях не ми трава а на други ми трагва , можете ли да ми обясните поради каква причина е това и дали мога да направя нещо за да ми върви звука на всички филми , благодаря !
- - - - - - - - - -
Искам да попитам и друго значи след като си свързах лаптопа с телевизора чрез безжина връзка и си пуснах филм трансформарс , звука картината си варвят но субтитрите не трагват пробвах да им променя формата на UTF-8 и на ANSI формат но не ми ги чете и не ми ги чете как мога да оправя това та да може телевизора да ми чете субтитрите като се има впредвид че съм ги свързал чрез безжична врузка чрез програмата Universal Mdia Server , благодаря :)