Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница /част 4/
Ти колко време го чакаш на 90%? моя и тои стига до там, седи около 30 секунди някъде и е готов. Баси мен уиндолса ми се дига по бързо от тоя ТВ :) Соните нема такъв дерт, пускам го и след 5 секунди мога да правя всичко по него.
Аз пък да питам, бях си променил настриките на режима на картината Динамичен, така както ми харесва, ама одеве видях че са се нулирали. Да не би на тоз режим да може само заводските зададени да са, и на кои режим мога да ги променя и после да не ми се нулират.
Понякога остава неопределено време на 90% -последния път издържах близо 3 часа преди да мина през вадене на щепсела.
Динамичния режим си е фабричен-самонастройващ се, така че твоите настройки ще важат само за останалите режими.
Моя тошко го пускам и след около двадесет секунди мога да правя всичко.
Здравейте! Имам проблем със субтитрите на телевизора и се нуждая от вашата помощ. Пускам филмите от USB. Правя всичко както трябва и субтитрите си тръгват на български, но през X брой реда излизат на D1/2D1!D/12... Има ли начин това да се оправи и как? Извинявам се ако е питано в предишните страници! :)
L7333
Явно аз съм бил в грешка, не си е загубил настроиката в режим Динамичен, просто когато е на ТВ и на флашка примерно помни различни настроики, примерно пускаш флашка и е бил на динамичен пак си е там, пускаш тв но на ТВ е бил на холивуд ден и пак си е така :) Явно не съм бил настроил картината на режим ТВ щото не бях пускал канали. и после се учудих що е на дефолт. Тва е умно да си помни какво си му задал като на строики на флашка или на ТВ дори си мисля дали и на интернет в часност ютуб не помни тез неща.
здравейте имам вече нов проблем ,когато пусна филм през wild media server гледам го може би около 30 мин. и ме изхвърля от филма в менюто при което трябва да го пусна от начало а превъртането на филма е много бавно дори и на най бързата степен, от какво може да е това прекъсване и може ли да се настрои да пуска филма от там където е спрян
Здравейте,
От около 1 месец като втори ТВ си взехме 40L7335. Много съм доволен от картината като цяло в сравнение със Сони-то. За парите си е супер. Не детектирам и изброените по-горе проблеми, може би защото е с последния фирмуеър. Сега за проблема :rolleyes:
От както го купихме след 5-10 мин работа от телевизора започва да се носи миризма на "ново" или по-скоро на загряла пластмаса. Очаквах това да изчезне след 1-2 седмици работа, но уви миризмата все още си я има. От 1 месец работи всеки ден по 3-4 часа мин. Мисля че мирише задният черен капак. Някой имал ли е подобен проблем и след колко време е изчезнал?
Преди 6 месеца си взех и Сони, но при него такова нещо въобще не се наблюдаваше.
моля ви помагайте че не мога да се преборя с един проблем.при гледане на филм без значение дали е по DLNA или с кабел от рутера към тв. връзката ми прекъсва за момент и ме изхвърля от филма и това го прави всеки път, ползвам домашний медиа сървър но и от други плеъри съм пробвал и пак е същото, благодаря ви предварително!
Отваряш субтитрите с нотепад++ отиваш в ОФОРМЛЕНИЕ и конвертраш в Ucs-2 Little endian. На 4333 рабори безотказно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
pooh1
Здравейте,
От около 1 месец като втори ТВ си взехме 40L7335. Много съм доволен от картината като цяло в сравнение със Сони-то. За парите си е супер. Не детектирам и изброените по-горе проблеми, може би защото е с последния фирмуеър. Сега за проблема :rolleyes:
От както го купихме след 5-10 мин работа от телевизора започва да се носи миризма на "ново" или по-скоро на загряла пластмаса. Очаквах това да изчезне след 1-2 седмици работа, но уви миризмата все още си я има. От 1 месец работи всеки ден по 3-4 часа мин. Мисля че мирише задният черен капак. Някой имал ли е подобен проблем и след колко време е изчезнал?
Преди 6 месеца си взех и Сони, но при него такова нещо въобще не се наблюдаваше.
Аз съм със същия нормално е да мириши докато се по опече пластмасата. след месец два ще се разсея. Поне при мене беше така. Повече от половин година го имам
субтитрите ги пускам безпроблемно с домашний медиа сервер пробвах да ги конвертирам с нотепа++ но пак не ми ги разпознава ако не ползвам медиа сървър
пс.Отново проблем със субтитрите явно си ги пуска когато си иска,а проблема с прекъсванетo най вероятно е от рутера
Здравейте.Някой тествал ли е този модел http://www.technomarket.bg/products/...oshiba-50l4333
Доколкото разбрах е среден клас.Какъв е панела?И като цяло отзиви.По молба на мой приятел го правя.
Цитат:
Първоначално публикувано от
MatZo
приятелю прочети няколко реда назад и ще имаш представа
според мен като тв.е ок но като смарт....мнооо зле