Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница /част 4/
Здравейте!
Набелязала съм за купуване Тошиба 40L3433DG. Но не виждам има ли опция за стрийм през безжичната мрежа, както например го дават при телевизорите на Самсунг. Прочетох и упътването, но там видях само опции за свързване на компютъра с кабел. Ще съм благодарна, ако ми отговорите има ли такава опция и изобщо за отзиви за модела.
Благодаря!
Има вграден Wi-Fi. Прочети внимателно написаното в началото на първи пост от темата! Тази не е за избор.
mod/edit
Извинявам се за грешката, темата ми излезе от гугъл и прочетох само последните няколко страници. Пуснах отделна тема, тъй като и без това се колебая между два модела. Моля да изтриете поста. Благодаря!
Здравейте,купихме един 47л7453 от черния петък на ТМ за 999 лева! На първо гледане е отличен за парите си,сравняваме го със старият ни самсунг 40с6030 .Картината е много добра със стандартните си настройки е засега,много наситени и ярки цветове, 3Д се справя добре има дълбочината на активното 3д само ни затрудняват субтитрите,но ще ги оправим и тях с малко четене, черното си е черно,няма тъмни ъгли и не оставя следи като тв-тата на ЛГ. много ме учуди японката на въжето - представяне 9/10 :) очаквах да маже.Смарт функциите не ми харесват мудни менюта и неинтуитивни , но за тия пари тия функции.
Ако е възможно някой колега с ТоЙшиба да даде някакви настройки за картината, Благодаря предварително!!! Ще споделям още впечатления
п.с. как се влиза в сервизното меню за проверка на отработени часове
Честито :Drinks: За настройките на картината - след малко ще пиша на Винсънт да ми ги прати, но ще трябва да почакаш ден-два
Toshiba 47L7453 (L74) Review
добре се посмях на този клип
https://www.youtube.com/watch?v=Mf9q523d1JQ
ще почакам за настройките :) а клипа няма да коментирам тоз хубавец говори пълни глупости
Toshiba 47L7453 - настройки на картината след калибрация(Vincent Teo)
Picture Mode: Hollywood Pro
Backlight: 33
Contrast: 82
Brightness: 3
Colour: 0
Tint: 0
Sharpness: 0
Advanced Picture Settings
=========================
ColourMaster: Off
Colour Temperature: Warm
Auto Brightness Sensor: Off
Active Backlight Control: Off
Black/White Level: Off
Noise Reduction
===============
MPEG NR: Off
DNR: Off
Resolution+: Off
Scene+: Off
ClearScan: Standard
3D Judder Cancellation: Off
Expert Picture Settings
=======================
Test Pattern: Off
RGB Filter: All On
White Balance
=============
Setting Type: 2P
2P White Balance
================
RGB-Offset: 1 0 0
RGB-Gain -9 0 -10
Display Settings
================
Auto Format: On
4:3 Stretch: Off
мм да, за най-добра картина всички подобрители се изключват. Христослав, предполагам това е филмов режим, а примерно за тв sd е за препоръчване да се пусне resolution+, макар и само на 2-3, както и mpeg i dnr, заради лошия сигнал на кабеларките и за спорт примерно за намаляване на замазването нали така.
Дали "Toshiba 47L7453 - настройки на картината след калибрация(Vincent Teo)" са валидни и за 42 инчовият модел на -42L7453 ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
gogite
Дали "Toshiba 47L7453 - настройки на картината след калибрация(Vincent Teo)" са валидни и за 42 инчовият модел на -42L7453 ?
Не. Настройките след калибриране са за съответната бройка и дори не съвпадат на 100% с тези на друга бройка от същият диагонал.
Разбира се нищо не пречи да опиташ - баланса на бялото ще е малко по-различен при теб.
Някой знае ли, дали в Пловдив има фирма или човек,извършващи калибриране на телевизори?В нета не можах да намеря нищо.
L7 47" за 1000 лева си е оферта, и сигурно няма по-добра, жалко, че сега не купувах тв или нямах излишна 1000-ка, взимах веднага, разбира се говоря за петъка, сега сигурно е повече.
47L7453 /55L7453 - къде ги произвеждат? Гледам поляка дето е правил ревюто му е произведен в *****?
Точен модел на панела знаем ли го? Предполагам няма нищо общо с дефектните панели при LG-тата?
Здравейте,имам Toshiba 50L7335 и 3 дена не мога да подкарам интернета.Изчетох почти всичко по форумите и нищо...Ъпдейтнат,ресетнат и нищо.Пробвах със Германия,Финландия и др. и пак нищо.Гадината само изписва свържете телевизора с интернет.Функциите от облака са само демо.Кара ме постоянно да си проверя мрежовите настройки.С включен кабел и Wi-Fi и все същото.Или аз не правя нещо както трябва или има някакъв пиниз,който ми убягва.Или и двете.На безжичния намира мрежата,давам му я,пароли,всичко и не иска.Моля за съвет.Благодаря предварително.
DonLatci
Дай малко повече подробности. Кой ти е доставчика, модела рутер...как е вързан кабела...
PRAD | Test TV Toshiba 55M7463DG
de to en
Здравейте, аз имам абсолютно същите проблеми, ще се радвам ако някой помогне поне с нещо.Към оператора DCC съм....рутера е TP-LINK.....Виждам връзката,кара ме да натискам някакви копчета на АР....часовника не ми е настроен и не виждам от къде, изписва ми че е на демо версия.Модела е 55L7453
Цитат:
Първоначално публикувано от
npeteva
изписва ми че е на демо версия. Модела е 55L7453
Не ми стана ясно, за каква демо версия става въпрос?
Да не би телевизорите на двама ви, да са в демо режим? Тоест магазинен-рекламен. Често се случва продавач консултантите да ги пуснат в демо режим (Shop) и да забравят да предупредят клиента, да върне заводските настройки и после в началните да зададе домашен режим на работа(HOME).