Имете ли впечатления, коя от двете програми е по-добра?
Ползвах Booletproof и нямах проблеми, но ме дразнеше че запецва визуализацията от трей бара. Минах на Lavasoft - Ad-Aware но нещо се съмнявам че изобщо върши някаква работа (за никакви проблеми не предупреждава), от друга страна пък нямам проблеми с кукита и тям подобни...
ad-aware-to e mnogo dobro i warshi strahotna rabota. samo che mu pravi redovno update. ne sam siguren, che razbiras tochno kakvo pravi, no go pozlwai redovno. sas sigurnost nqma da ti navredi
mojes da go polzwas v kombinaciq sas spybot search & destroy
Ползвах Lavasoft - Ad-Aware, но като открих BPS Spy ware & Ad ware, пробвах го и останах много очарован. Намира ми работи за които първата програма нищо не казва.
И аз като тебе, Pat. Ползвах Lavasoft - Ad-Aware, но като открих BPS Spy ware & Ad ware останах много очарован. Въпросното чудо ми изтри всички кукита, де що настройки и пароли имах из нета, както и заглавната ми страница и си сложи негова Мисля, че и двете могат да свършат работа, но ако ще махам нещо, то определено ще е второто. Нямам време от 4-500 резултата да разгледам кои ще ми трябват. То ако ще е така, за какво ми е програма - аз кукитата мога да си гиразглеждам и ръчно, за регистрите имам един толуб чистачки )
Това за което казваш е въпрос на настройки н асамата програма. Аз в началото така си "изчистих" системата [] , че след тва ми се наложи да я преинсталирам[xx(]. За това обаче не виновна програмата а задклавиатурното устройство [](както е в повечето случай). Следтова поразгледах из настройките размаркирах това-онова и постигнах желания резултат.