Здравейте! Изчезна ми иконката на таскбара за клавиатурата-показваща-латиница или кирилица. Някой да знае как да си я върна? В контрол панела бутона<Language bar> е неактивен!!!
Здравейте! Изчезна ми иконката на таскбара за клавиатурата-показваща-латиница или кирилица. Някой да знае как да си я върна? В контрол панела бутона<Language bar> е неактивен!!!
Здравей, с десен бутон на таскбара няма ли опция "show language bar"?
В Control Panel > Regional and language options > Languages > Details... би трябвало да имаш поне два етикета за Imput Languages (примерно BG и ЕN). Ако имаш само един език на taskbar-а не се показва Language Bar. Опитай от посоченото място да добавиш нов език и пиши как е минало...
Хмм... Ами от Control Panel >> Keyboard > Input Locales - нямаш ли там в долната част на прозорчето настройка "Enable indicator on taskbar"? Ако има - отбележи го, Apply, OK и си готов.
и освен това, пак там в ControlPanel>Regional...>Landuages>Details>Advanced има една цъкалка "Turn off advanced text services", трябва да не е отметната
Я и аз да се впусна в борбътъ.
Control Panel > Regional and language options > Languages > Details > Language Bar > Show Language Bar on the Desctop(слагаш отметката и веке требе да проработи[:D])
Не очаквах такава канонада от съвети, супер сте, обаче...там е работата че точно това бутонче в контрол панела не ми е активно, а иначе си ги имам двата езика, сменям си ги с клавишната комбинация, но нямам индикация! И това стана май след една инсталация на офис пакет като че ли.
Готово, благодарности на всички, и най-вече на Black Adder-от там беше!