след като се даде Setup и се рестартира.Става въпрос за качване от диск.В момента няма операционна система на машината , по точно има но не работи.Цялата работа се вършеше в command line-а.И там като дадем setup следва рестарт.Някакви идеи
след като се даде Setup и се рестартира.Става въпрос за качване от диск.В момента няма операционна система на машината , по точно има но не работи.Цялата работа се вършеше в command line-а.И там като дадем setup следва рестарт.Някакви идеи
Кажи какъв е хардуера?, кой windows? (SP), от какво се качва? (от CD или HDD, качване от диск за мен е двузначно), кога се рестартира? (кой момент), дава ли син екран или не? какво пише там? ... Някакви идеи?
XP от диск се инсталира дава грешка след инсталацията (рестарта) казва за липсващ file не е от диск-а.После като пуснах сетъп-а (от command) се рестартира.AMD система дълго време не е работила това знам за сега.Не дава нищо просто се рестартира
Пак не става ясно или аз съм твърде тъп, за да разбера.
След инсталацията какво значи? След първото рестартиране, когато се качат файловете на харда или след GUI setup-a? Стигаш ли до момента, в който те пита за регистрация и да добавиш юзърски акаунти? Кой файл липсва? Дай точно описание. Разбирам PC-то да е пред мен и да знам за кво става дума, ама така като си пишем ми трябва пълно инфо.
Да ясно , но там е работата и аз не съм го вижадал още.Значи първият път всичко се инсталира и след финалния рестарт след като сме направили всичко и чакаме да тръгне казва за липсващ file в system 32( не с ъм бил свидетел и не ми казаха кой е ).Така работата е там , че от този диск се е инсталирало и преди , и ме съмнява толков бързо да се е скапал.Другия път са се опитвали да пуснат инсталацията , но при опит системата се рестартира.Като събера повече инфо ще пиша
Провери RAM-a, а за по-сигурно и HDD - за лоши сектори и boot сектора!
И остави само за експеримент bios default. Понякога при overclock се скапва информацията.