Имам следното питане, което е от чисто любопитство, нямам никакъв проблем, просто се интересувам. Аз съм с XP SP2 някаква неофициална версия. Бях си сложил на автоматичен ъпдейт, и днес поглеждам че смъквам някакъв ъпдейт вече 4-5 часа, влизам в на Майкрософт сайта и гледам че от там имам за ъпдейтване СП2 еди какъв си релиис. Спрях го защото ми се стори ненужно да имам 2 бр. СП 2. После видях че директорията на win-a ми е станала по-голяма, предполагам е от това че бях смъкнал вече 40 % от ъпдейт-а. Забелязах една страна директория Software Distribution, и вътре 400 Мб и директориики ЪПДЕЙТ.
Дали това е някаква темп директория на всички ъпдейти които съм си смъквал, и дали ако я изтрия ще си повредя компютъра. И още едно питане, имам и няколко директории Uninstall Service pack, i Uninstal KB ***** и цифрички на отделни ъпдейти, тях може ли да ги изтия защото и те са към 400 Мб
Предполавам всички ще кажете, " НЕ ТРИИ НИЩО КОЕТО В В ДИР. WINDOWS" и аз ще ви послушам, но ако някои има допълнителна информация отностно какво представляват всички тия неща ще съм му задължен
Благодаря ви предвартелно