Аз съм от потребителите на известната операционна система на които им се налага сравнително честичко да инсталират "свежо" копие на уиндоса поради честите му откази да работи. Та въпросът ми е възможно ли е да се направи bootable xp installation cd което да съдържа и инсталира драйверите на целия хардуер на пцто ми по време на инсталацията на уиндоса, а не след като инсталирам уиндоуса 1 час да инсталирам драйвери на какво ли не (видео картата, аудио картата, скенер, принтер, кабелния модем, тв тунера - дълга, широка и изнервяща работа). Могат ли и да се избегнат моментите - Choose the region and language; Type in your name and organization; Enter your product license key; Name the computer, and enter an Administrator password; Choose workgroup or domain name за да мога да пусна инсталацията и да правя нещо друго а не да дебна пред монитора кога сетъпа ще ме попита нещо.
Имам някакви спомени че в една зала бяха направили нещо подобно, но за уиндос 98 за да спестяват време тъй като пцтата бяха с еднакъв хардуер. Ако не ме лъже паметта значи е логично и за xp да може да се направи, НО КАК?