Откъде мога да си видя температурата на процесора?Дъното ми е GA-8IE.Влизах в BIOS,но нищо не видях.Инсталирах си SpeedFan,но ми показва 0 градуса!?Отнякъде да не ми е забранен мониторинга?Едно приятелче идва де съ прай на спец,но и то съ несправи.
Откъде мога да си видя температурата на процесора?Дъното ми е GA-8IE.Влизах в BIOS,но нищо не видях.Инсталирах си SpeedFan,но ми показва 0 градуса!?Отнякъде да не ми е забранен мониторинга?Едно приятелче идва де съ прай на спец,но и то съ несправи.
Ами, няма да можеш. Доколкото видях от сайта на Гигабайт твойто дъно няма поддръжка на хардуерен мониторинг, т.е. не можеш да следиш температура, напрежение и някои др. параметри на с-ма си. Съжалявам []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И ся как шъ разберем ко става у конзолата?
<div align="right">Originally posted by Tyna*-*28/06/2004*:* 19:22:50</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Значи, мой чиляк ко стаа у конзолатя нее уажно. Ша да зиемеш да си купиш ина ънжиклама с сондичка де ( термодойка) и ша му га турииш напрао на процесоро отдире. ама с вазелинче таковата, силокон де, и тагаш ша разбереш дали муй топло.
Lupus, радвам се,че най-насетне си показа фасадата.Така те искам-ко ми съ прайш на умник до ся!Мислех,че е от годинките ама генетично ша е.Ай със здрави оди!
<font color="blue">И аз се радвам, че намерихме езика, на който се разбираме. И не се притеснявай, не е генетично, лекува се. При мен е вследствие на възпитателни и образователни проблеми, вследствие на тежко прекаран социализъм на младини.</font id="blue">[:D]
<font color="red">Peace!</font id="red">
Сега сериозно. Горното, макар и написано така е вярно и е единствения начин да разбереш дали има критични температури на процесора и дънната платка. Използва се мултицет със сонда за мерене на температурата. По-скъпи са от простите модели, но можеш да вземеш назаем от някой приятел или от сервиз. Добре е такова измерване да се прави при пълно натоварване на машината през тия горещи дни, за да имаш представа дали се достигат граничните стойности.
Използва се мултицет със сонда за мерене на температурата. По-скъпи са от простите модели
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*29/06/2004*:* 09:08:06</div id="right">
[/quote]
В "Конрад" сега "Щайнбергер" простите са по 5-6 лв . , а с термодатчик за измерване на температура по 9-10 лв.Преди седмица гледах цените.
Благодаря за помоща вкл. и на Lupus!
Lupus,възприемай ме такъв какъвто съм-букета е хубав когато е разнообразен.Не смятам да си променям стила-важното е да не обиждам участниците и да се изразявам разбираемо.Ти реагира на стила ми и това ме изнерви.Извинявай ако съм попресолил някое писание.Форума може и да ни сприятели-всичко зависи от нас.Живота е толкова кратък за да се караме!