Препоръчаите ми VPN сървър. Искам да свържа две PC тестово през GSM модеми.
Преглед за печат
Препоръчаите ми VPN сървър. Искам да свържа две PC тестово през GSM модеми.
Windows 2000/XP има вграден VPN сървър. Дефинираш нова връзка посредством New Connection Wizard и следваш инструкциите. Ако трябва, ще помагаме.
Ей тук е като комикс [:)]:
http://www.onecomputerguy.com/networ...vpn_server.htm
Това последното беше яко [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Препоръчаите ми VPN сървър. Искам да свържа две PC тестово през GSM модеми.
<div align="right">Originally posted by Simon Phoenix*-*28/09/2004*:* 14:30:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ще се наложи предварително доста да си поиграеш с настройката на самите модеми. Прегледай внимателно АТ командите и какви точно инициализиращи стрингове трябва да се напишат. Какви са ти модемите?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Windows 2000/XP има вграден VPN сървър. Дефинираш нова връзка посредством New Connection Wizard и следваш инструкциите. Ако трябва, ще помагаме.
<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker*-*28/09/2004*:* 16:12:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Добре ... ама аз всичко направих по-долня пример и стана но да се вържа само от локално IP! :(
Машината на която съм го пуснал тва е 2000 Pro., 2 LAN карти - едната с реално IP другата с вътрешно! (192.168.x.x) - от вънка неще нищо да се върже - пробах све: Win98, 98SE, 2000, XP!
Няма пуснати Firewalls и тнт.
? ...къде бъркам!?