Препоръчаите ми VPN сървър. Искам да свържа две PC тестово през GSM модеми.
Препоръчаите ми VPN сървър. Искам да свържа две PC тестово през GSM модеми.
Windows 2000/XP има вграден VPN сървър. Дефинираш нова връзка посредством New Connection Wizard и следваш инструкциите. Ако трябва, ще помагаме.
Ей тук е като комикс []:
http://www.onecomputerguy.com/networ...vpn_server.htm
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Препоръчаите ми VPN сървър. Искам да свържа две PC тестово през GSM модеми.
<div align="right">Originally posted by Simon Phoenix*-*28/09/2004*:* 14:30:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ще се наложи предварително доста да си поиграеш с настройката на самите модеми. Прегледай внимателно АТ командите и какви точно инициализиращи стрингове трябва да се напишат. Какви са ти модемите?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Windows 2000/XP има вграден VPN сървър. Дефинираш нова връзка посредством New Connection Wizard и следваш инструкциите. Ако трябва, ще помагаме.
<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker*-*28/09/2004*:* 16:12:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Добре ... ама аз всичко направих по-долня пример и стана но да се вържа само от локално IP!
Машината на която съм го пуснал тва е 2000 Pro., 2 LAN карти - едната с реално IP другата с вътрешно! (192.168.x.x) - от вънка неще нищо да се върже - пробах све: Win98, 98SE, 2000, XP!
Няма пуснати Firewalls и тнт.
? ...къде бъркам!?