Токущо си преинсталирах win XPобаче от бързане съм го сложил в D устройство, не прави проблеми ,ама ме дразни да е там. Има ли някаква програма или хитринка да го преместя на C-то . Благодаря предварително
опитай първо от control panel -> administrative tools -> computer management -> да си смениш буквата "D" на "C", преди това ще трябва да освободиш "С" съответно.
после с Ghost си правиш имейдж на бившето "D", пляскаш имейджа на първия партишън.
boot-ваш от CDто на XP и му влизаш в repairy console или нещо такова беше, там пишеш fixboot
.. тва ми идва на идея като теория, не съм го пробвал [?] [)]
Мисля, че както казва Dart2 ще стане. Само че доколкото се сещам при използването на тази конзола ще ти иска администраторска парола (а не дай си боже и стартъп диск). За да не си усложниш повече проблема, можеш да използваш една от опциите при самата инсталация на уиндоуса. Още в началото ти дава няколко възможности- да го инсталираш на посоченото място, да изтриеш посочения партишън и да repair- неш съществуващия Win. Като използваш последното поправяш Win-a и всички настройки- драйвери и т.н. си остават.По този начин си спестяваш писането на пароли и каквото и да било, но пък цялата процедура отнема около 30- 40 минути! Така, 4е- решаваЙ си сам!