-
Microsoft се осра с SP2
WinXP SP2 DX9c ATI Catalyst 4.10 повтарям за теб
Проблеми няма с ВКЛЮЧЕН ПЪНКБЪСТЕР.
Точка........
през интерфейса ми е кво пише някъде си , като аз го гледам пред мен на моя монитор играейки с некви келеши... Разбираш ли ме? ни вия ни плача... кефя се на добра графика и гъзарея...
А ти си чети кво пише някъде си за нещо си... аз вярвам на мойте очи , не на пръстите на някой си....
-
Microsoft се осра с SP2
-
Microsoft се осра с SP2
Напълно съм съгласен че се осра ТОТАЛНО
наред с новите бъгове,а и еднаквото ниво на сигърност докара ОГРОМНИ проблеми на бизнеса
като казвам бизнеса имам предвид точно офис техниката;едно 80% от принтерите и мн функ устройства са буквално блокирани:всичките изпозват Джава базирани драйвери и други глезотийки,които обаче след СП2 са напълно блокирани
И проблема е голям:все още липсват читавй нови драйвери,в същото време обаче офисите побъкрват фирмите доставчици на техника
-
Microsoft се осра с SP2
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">едно 80% от принтерите и мн функ устройства са буквално блокирани:всичките изпозват Джава базирани драйвери и други глезотийки,които обаче след СП2 са напълно блокирани
<div align="right">Originally posted by DPetrov - 03/11/2004 : 19:53:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Каква е тая офис техника, която използва Java-базирани драйвери?
Microsoft отдавна не осигурява Java поддръжка, а се използва Sun Java :)
P.S. Ако бях на мястото на Facenet, щях да напиша, че имам проблем със Service Pack 2 и DirectX 9.0c, вместо да се втурна да обобщавам с колко и какви бъгове са се доказали Microsoft. [8)]
-
Microsoft се осра с SP2
Като се инсталира веднага след инасталацията досега не съм намерил една забележка .......
-
Microsoft се осра с SP2
Използвам инсталационен Уиндоус с интегриран SP2 - нямам заележки относно SP2, даже намирам подобрения в някой отношения. За принтерите - предприятието където работя има стотици най-различни принтери (матрични, мастилено-струйни, лазерни, предимно HP i Epson) не съм срещал случай принтер да не иска да се инсталира под WinXP SP2. Друг е въпроса, че някой приложения наистина правят проблем.
-
Microsoft се осра с SP2
приложенията имат проблеми от опита на МС да вдигне сигурността,а не от скапано написана/бъгава ОС.
-
Microsoft се осра с SP2
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Каква е тая офис техника, която използва Java-базирани драйвери?
Microsoft отдавна не осигурява Java поддръжка, а се използва Sun Java :)</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Еми почти всичката,като се започне от Ксерокс та се стуигне до Тошиба:принтери,копири,многофункционални устройства,факсове...каквото ти хрумне
Къде го прочете това че МС не осигурява Джава съпорт???????
СЪн?[8D][8D]...Направо ме съсипваш![:D]
Я си инсталирай Сън Джава виртуалната машина вместо тази любезно предоставена ни от МС страницата да видим дали въобще ше ти работят аплетите
Това че МС го осъдиха нищо не означава
-
Microsoft се осра с SP2
Сигурността е повишена на задоволително ниво със SP2, но едно е факт, <font color="red">ПК работи по-бавно със SP2</font id="red">. Това много по ясно се вижда на слаба машина, но и на бърза машина пак се усеща.
-
Microsoft се осра с SP2
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Къде го прочете това че МС не осигурява Джава съпорт???????
СЪн?[8D][8D]...Направо ме съсипваш![:D]
Я си инсталирай Сън Джава виртуалната машина вместо тази любезно предоставена ни от МС страницата да видим дали въобще ше ти работят аплетите
Това че МС го осъдиха нищо не означава
<div align="right">Originally posted by DPetrov - 04/11/2004 : 15:38:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Като нищо не означава, как ще ми обясниш разликата между Service Pack 1 и Service Pack 1a за Windows XP? [:P]
За Toshiba и Xerox мога да приема - не знам, не съм ги виждал. Въпреки че съм имал копир/принтер Xerox, който си имаше нормални binary-та за драйвер.
P.S. Аз си карам със Java машината на Sun, проблем ли има някакъв? [:)]
-
Microsoft се осра с SP2
къде на страницата на МС има линк към тяхната ВМ?
последно като бях търсил имаше линк към сайтовете на ИБМ и сън
-
Microsoft се осра с SP2
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">къде на страницата на МС има линк към тяхната ВМ?
<div align="right">Originally posted by XaMaB - 05/11/2004 : 10:55:38</div id="right">
Няма линк, разбира се... [:D]
Чакаме DPetrov да каже нещо :)
-
Microsoft се осра с SP2
Ами не може да има линк. Нали все пак ги осъдиха и нямат право да дистрибутират MS JVM. Имат разрешение от Sun да осигуряват ограничена поддръжка за текущи потребители до края на 2007 г. Нищо повече.
-
Microsoft се осра с SP2
Ще со позволя да се върна на темата...
<font color="orange">Microsoft се наакаха яко с SP2</font id="orange">
Ето защо твърдя това - след като изчетох всички предишни мнения в тази тема реших че от СП2 ще имам повече полза отколкото вреда. До момента системата беше с WinXP Home + Microsoft critical updates (тези критичните ъпдейти си дойдоха на втори диск заедно с уиндоуса). Та включих си Windows Update, изтегли се СП2, инстатлира се около час, рестарт...и....нещо напълно неочаквано - син екран [:P] фатална грешка, кошмар, провери си хардуера (казва уина) има повреда на РАМ-а или видеокартата, сменете си съответните компоненти [Wow!]. Тази ситуация мен хич не ме устройва защото компа е лаптоп и въпросните компоненти струват приблизително колкото 2-3 уина. Добре че safe mode работеше и през него успях да премахна смотания недодялан боклук. Евала им на майкрософт, след като сега отново мога да работя (макар и без сп2) с кеф им изпратих всичките учтиво генерирани error report-и (само 7-8)...да си имат домашна работа.
На ъпдейт-маняците пожелавам успех [:)]
-
Microsoft се осра с SP2
Това, че веднъж е направил проблем не го прави автоматично боклук. Ако беше така, щеше да ми направи поне малко проблемче на поне някой от 12 - те компютъра с различни конфигурации, на които съм го качил. Не съм ъпдейт манияк, но препоръчвам СП2 на всички, спестява ви повече проблеми, отколкото създава. Така или иначе, след няколко месеца почти всички ще са с него по една или друга причина [^] Както стана и със СП1 [:D]