Ха, ако не си момченце, май лошо владееш български език, поне писмено.
Твърдението ти, че не си от БГ не издържа, ясно е защо....
Но за толкова години в Нет-а и в този форум за пръв път виждам потребител(-ка)(-че) на третия си пост да крещи с главни букви. И то на латиница. Пък и ако да се опитва да се извинява.
Да беше си написала извинението за нетолерантния си тон на кирилица... По-можеше да мине!
Пък и ако беше толкова печена, досега да си намерила това от което имаш нужда, вече и FearMe и аз ти дадохме достатъчно информация.
На FearMe благодаря, защото наистина ми даде отговор, макар че по-скоро исках да НАУЧА как бих могъл (и дали бих могъл) през BIOS. Тоест бих се радвал да не инсталирам някакви приложения....
Колкото до Кирилици и Латиница (и двете се пишат с главни букви - нали?!?) виж под "Message Icon" пише "Note:Please read the Forum Rules before posting".
Та (кратка форма на "така"- виж речник на Българския език) никъде не пише, че трябва задължително да се пише на Кирилица.
Послеслов: Вярвам, че нямаш нищо общо с Иван Вазов, камо ли да си му внук....
stekyman - извинявай, но дори майка ми не си позволява да ми казва какво да правя така грубо, както ти се опита да се наложиш. Нищо лично, още веднъж се извинявам на всички.