-
Вин2к проблеми
Проблемите са че Вин2к хич ама хич не ми е стабилен. основно проблемите идват от издънването на сериал.сис т.е. има някакъв проблем с ком портовете. да ама там уж всичко е ок. всичко съм деинсталирал, инсталирал, сменям мишки,модеми и пак. понякога за по-голям купон се дъни и нтоскерн.ехе. Да, на вдигнат процесор съм ама и като си го сваля на нормалната честота купона продължава. ако някой има представа какъв е шибания проблем моля да каже щото вече ми писва много яко и ще го трия тоз Вин.
-
Вин2к проблеми
imah podobni problemi na staroto pc... update na bios reshi vuprosa :)))
-
Вин2к проблеми
ami то още при инсталация ми изплака АЦПИ-то и докато не го изключих не можа да се инсталира изобщо. кофтито е че за моя биос вече няма упдатес щото и фирмата е слабо известна(а-тренд), а и я продадоха на някви други.
-
Вин2к проблеми
Nachi ne znam s koia versia na windows si ama ako si s server probvai slednoto mahash ot biosa vsichki com portove serial mode triabva da ti e na half duplex ako ne polzvash usb sushto go mahash i t.n. tova go pishe i po debelite knigi daje tam suvetvat da se mahne i floppy-to...
http://www.rootbg.com
-
Вин2к проблеми
това с изключването съм го пробвал ама само на единия ком порт и без да съм го чел и не стана. сега го чакам да забие и ще му махна и комовете и флопитата. усб съм си го изключил щото нямам усб. а версията на Вин2к е Проф. пробвах и с даунгрейд на Биос-а ама не ще:).
-
Вин2к проблеми
abe ne ebava i ne ebava toz win2k. kvo li ne mu izkliuchvah. dazhe bqh i bez floppy i paralelen port i samo mishka i bez mishka ama ne ebava i ne ebava(vyshtnost si me ebava qko:)). dali ako si rygna XP i kato se ima predvid che to e na NT pak mozhe da ima podobni problemi? maj shansovete ne sa malki i zatova v momenta se vyzdyrzham.
-
Вин2к проблеми
hmm... vij - predpolagam 4e si opital sus SP1 i SP2... shto ne opitash i sus SP3 betata deto e pri men na free-to?
-
Вин2к проблеми
v nikakav sluchay ne si slagay XP. Pylen tashak e
-
Вин2к проблеми
Ako problema ti e hardware nikakuv software niama da ti pomogne tak che se orientirai kum UPGRADE I NE DEI DA SI GUBISH VREMETO ...
Horata sa kazali che vseki lev koito chovek spesti se prevrushta v 10h zagubeno vreme a sam mojesh da precenish dali si struva...
http://www.rootbg.com