Ми значи цакам си аз и по едно време викам да си пусна някоя игра.Пробвам се да отворя папката с игрите (намираше ми се на D-то [:D] ) ама... The file or directory is corrupted or нещо си.Другите папки ми ги отваряше.Дадох и Пропъртис и ми дава че е празна.Давам Пропъртис на целия дял (ХДД беше разделено на 3 (1-вин;2-игри;3-филми)) и ми казва че си е пълен.Помислих си че може да имам вирус.Сканирах,нищо няма.Реших да рестартирам.Рестартирах и... остана само 1-вия дял ( C:\ ).Рестарирам пак,пак същото.Инсталирам си Партишън Меджик 8,и ми вика:
Init failed: Error 117
Partition's Drive letter cannot be identified
Пускам ПаришънИнфо:
Partition error(s) were detected on this drive.
И все пак трагва и ми дава че другите 2 дяла ми ги е събрало в един който е ExtendedX с една грешка:
Error #113: Primary partition starting at 10249470 overlaps previous partition.
Може ли по някак си да се оправи,и ако може да си запазя информацията,или поне част от нея.
Веднъж омазах ФАТ-а и успях с Easy Recovery Pro да въстановя доста информация. Не знам дали ще свърши работа в твоя случай. Най добре послушай Mr.TECHNO, нали с това се занимава ( до колкото знам ) []
Програмите са много , но въпроса е дали можеш да се справиш успешно с трях - винаги има риск да окъкаш всичко с и да не го видиш повече ( а и съм далеч от мисълта да преподавам безплатни лекции на тема - възстановяване на инфо и лекуване на хард дискове)
Относно програмата която ти посочиха- ще изкара 0т 10 - 80 % от инфото , но има и голям шанс да бъде невалидна ( смесен клъстър не е шега работа )
Ами значи пробвах с Paragon Partition Manager обаче нищо нестана,и след това с EasyRecovery Professional Edition.Имах малък успех,въстанових си почти сички .jpg и няколко .rar-a тъй като другите рарове ми даваше че са повредени.Абе горе долу почти нищо.Иначе програмата е готина и мн лесно се работи с нея,то може би и за това успях да въстановя само толкова [:D]