Samo za Win 2000 li e ?
Kajete i kakvo mislite
1. Sujalqvam za nedorazumenieto sus encodinga
2. Da tazi versiq na IE6BETA e samo za W2k
3. Ima seriozna promqna v burzodeistvieto na samiq brauzeren client po otnoshenie na zarejdane na http i multimediini failove
5. Samiq browzer se zarejda mnogo po burzo i poneje znaete che IE e integriran kum Win to tova vodi i do po burza rabota na samata operacionna systema /obrazno shte go kaja - win2K prosto vidimo "olekna" pri polzvane na nai obiknovennite systemni operacii, zarejdaniq i t.n/
5. No vse pak tova e beta i ne biva da i se vqrva mnogo - znaeme vsichki shto e to MicroSoft :-))
Променено от Ivory® на 01/02/2001 1342
Ivory - s kaw encoding si napisal twa che ne moa da go procheta .
A da znaesh dali se predvijda versia i za
drugite OS - 98, ME ? ( dori 95 ?)
Ne znam, no dokolkoto razbrah Whistler-a naistina shte zameni i Win 2k i Win 98, koeto znachi che vsichko minava na NT iadro i moje bi shte zarejat savsem Win 98...
Hmmmmm - mi sudeiki po fakta che dori ne se kaza che tozi IE6 e samo za Win2K ot MS - mai te sa go reshili che shte e po podrazbirane - a tova mai govori v polza na tova koeto kazva ADMIN.
Nqma li doide wremeto Win9x da zamine w istoriqta! Wistler ima da go chakame pone oshte 1 godina. Taka che shte ima za wsichki fenowe now IE.
Neznam po brazo li se zarejda HTML-a ili po bavno, oba4e probvali li ste da vlezete sas nego vav www.mail.bg? mm ako ne ste, eto tova she vidite :Грешка! Вие използвате стар Internet Explorer.
За съжаление mail.bG не поддържа тази версия.
Нуждаете се от уеб четец от 4-то поколение - най-малко
Netscape Navigator 4 или MS Internet Explorer 4.
mmdam, vadete si izvodite :P)))