Нещо Пс-то ми се е*ава.Вчера сутрин преинсталирах,качих сички драивари.Проблема е че като пусна някоя игра ( която и да е от трите които си качих преди малко) ми се рестартира директно.
И аз наскоро имах същия проблем. След смяна на дъно и пренисталация на уиндоуса. При мен проблема беше от БИОС-а. Беше иключена S.M.A.R.T опцията на харда. Докато разбера от какво е ... направо бях побелял.
ми да ама аз уж нищо несам барникал из биоса.Пак и ся сам малко пиинал )) кат го пиша тоя пост и освен утре да пробвам да видя за тва дето каза ама невярвам.Мерси все пак
P.S. а сега забелязах че ЦПУ-то ми е натрварено до 100% и непада (това след около 3ч работа на Пс-то,докат поркахме ) )
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами нямам мн спомени от снощи ама като че ли беше explorer.exe гълташе 99% в момента е на 00-02%
<div align="right">Originally posted by spoofer*-*03/01/2005*:* 12:56:33</div id="right">
Бравос че си го намерил . Принципно един hint - за да не се рестартира веднага а поне да покаже каква е грижата според M$ (не че има гаранция да е на човешки език или пък не дай си боже полезно ама...) отиваш в System properties-->Advanced-->Startup & Recovery-->Settings и махаш отметката на Automatically Restart - така вместо да рестартира ще ти даде грешка която би трябвало да даде насока за грижата. В случая сам си я намерил но за вбъдеще